-
hayır yani yakup alsa nolcak almasa nolcak nobel ödüllüde bir yazarımız var dimi hani şu sözde ermeni soykırımını tanıyan.
-
yakup deneni kim seçtiki?
-
ben oy vermicem ama oy verenler 1kere oy versin haksızlık olmasın!!!
-
oy verdik diyelim herifleri birincide yaptık nolcak sonra.
ya bu kadarda üstü kapalı destekleme tribi olmazki ya...
milli takımamı destek veriyosunuz kardeşim.
adamlar kalite işler yapıosa bırak bileinin hakkıyla jüri oyuyla kazanabiliyosa kazansın.ki imkansız bişey...
-
müziği de milli yaptınız ya... helal olsun.
-
Yakup ta iyidir ama portecho ya yazık oldu derim :(
Derece alırsa da atraksyon olur fazlası degil ..
-
Ressam, şehir meydanına büyük bir tablosunu yerleştirmiş. Tablosunun yanına kırmızı bir kalem ve "Beğenmediğiniz yerleri işaretleyin" yazılı bir not bırakmış. Gün sonunda tablonun nerede ise tamamında kırmızı kalem ile yapılmış işaretlemeler bulunmaktaymış.
Ressam ertesi gün bir başka büyük tablosunu şehir meydanına yerleştirmiş. Bu defa tablosunun yanına fırçalar, boyalar ve "Beğenmediğiniz yerleri, düzeltiniz" yazılı bir mesaj bırakmış. Gün sonunda tablonun üzerinde tek bir değişiklik bile olmamış.
Kıssadan hisse; hepimiz hata bulmakta, karalama yapmakta iddalıyız ama iş üretmeye gelince, sinip kalıyoruz.
Farklı grupları, müzikleri sevebiliriz, doğaldır. Onları desteklemek, onlara olan inancımızı, sevgimizi gösterir. Yakup; oylama ile seçildi. Görünen o ki; Yakup, yorum yazan bazı kişilerin düşündüklerinin aksine, sevgisini ve müziklerine desteklerini oyları ile göstermek isteyen bir dinleyici grubuna sahip.
Haberi yazan kişi olarak; hangi cümlemden işi milli bir mesele haline getirdiğim anlaşılmış, anlayamadım.
Oylama sisteminin garip olduğu konusunda hem fikirim ancak oyunun kuralları arasında kafa ile got atmak serbest iken, neden sadece ayak ile gol atmaya çalışıyoruz? Kuralları koyan biz miyiz? İstenilse idi, çok basit bir işlem ile oylama sistemi her IP'den bir oy olacak şekilde düzenlenebilirdi.
Bugün itibari ile sadece üç gün kaldı. Ben oylamaya devam ediyorum.
-
Gün itibariyle yakup 6 ülke arasına kaldı ve oylamaya devam
-
bu grup işleri fanatizm ile olur mu bilmem. bahsettiğiniz müzik ya. bu kadar abartıp uğrunda ölmeye, yerin dibine batırmaya gerek var mı.
-
Son 5 kaldı haydi hayırlısı