Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

X-Mas Costume Party @ Studio Live - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir:
  • touristdoctor • 17 Aralık 2007 00:00 • #632358
    'damsız giriş yapılamamaktadır' sonunda boyle aptalca bır sey buraya da yazıldı. kadınlar cınsel bır obje olarak gorulmeye ve asagılanmaya devam edıyor. buna kadınların bır ıtırazı varmıs gıbı de gorunmuyor...
  • beklicem321 • 18 Aralık 2007 00:00 • #632359
    damsız girilmiyor yazısından cinsel bir obje olayına nasıl vardın..

    kuşkuyla bakıyorum sana (:
  • tearful days • 18 Aralık 2007 00:00 • #632360
    belirtmeyi unuttuğum bişey var arkadaşlar afedersiniz..! yalnızca biletix ten olan satışlarımızda damsız giriş yapılamamaktadır, elden satışlarımızda bu şart aranmamakta, ayrıca yazmama rağmen burda belirtilmemiş, biletleri biletix dışında, belirli üniversitelerdeki yetkili arkadaşlardanda alabilirsiniz, detaylı bilgi için www.buzzdolabi.com veya www.moranj.com a başvurabilirsiniz..
  • touristdoctor • 19 Aralık 2007 00:00 • #632361
    sen kuskuyla bakmayı surdur 'beklicem3210', cok onemlı degıl bu. sence pekı bu bahsı gecen sartın ortamı homojenze etmek, abazan diye adlandırılan erkeksılerın atmosferı kırletmesının onune gecmek amacını tasımasının altında ne yatıyor? bu arada herkes kendı derdınde yıne, ben ne dedım 'tearful days' ne dedi sastım.
  • beklicem321 • 19 Aralık 2007 00:00 • #632362
    bir bakıma o bir önlemdir.. şahsen benim de başıma geldi.. kız arkadaşıma sarkan bir yaratığı tabiri caizsse yerle bir etmekten son anda vazgeçtim..

    herkes eşini alır gelir. bu aynı zaman da erkekler içinde geçerlidir... erkekleri de kullananlar var yok değil.. bu da başıma geldi bunu ayrıca başka bir gün anlatırım :)

    ayak uydurmaya çalışılıyor.. burada ayak uydurmak biraz vakit alır.. yavaş yavaş onun da önüne geçilir umarım.. ama damsız girilmez den bayanların sex objesi haline getirmek biraz ön yargı.. taksimde çoğu mekan gece yarısından sonra damsız içeri almıyor.. huzursuz olan bayanlar çok fazla.. kendilerine çeki düzen versinler demiyırum.. bu onların hayatı elbet ama biraz daha dengeli olurlarsa sanırım sorun ortadan kalkar..

    dünya hali.. insan (erkek) gözüne hakim olamıyor.. eline de hakim olamıyor.. saygısızlık ediyor.. bu da çaresi ;) bu olunca olmayacak diye de birşey yok.. yine oluyor.. yapacak birşey yok açıkçası..
  • touristdoctor • 19 Aralık 2007 00:00 • #632363
    dunya hali demıssın haklısın da dunyanın hıcbır yerınde boyle bır uygulama yok :) bizim insanımız sadece durtulerıyle hareket etmekten ne yazık kı kendını bır turlu kurtaramıyor. sadece id var ego, superego yalan :) hal boyle olunca da soz gelımı amacı sadece canlı muzık dınlemek olan bır zat(44+xy) içeriye dıger ayılar yuzunden gıremıyor. burada soylenebılecek tek sey kalıyor gerıye: eğitim sart!
  • beklicem321 • 19 Aralık 2007 00:00 • #632364
    dunyanın hic bir yerşnde boyle bir uygulama yok unku dunyanin hic bir yerinde (istisnalar mevcut elbet) girdigi mekandaki "hatun"u ele gecirme cabasinda ya da laf atma cabasinda degil... olaya dunya capinda bakma.. yasadigin yere gore bak ;)
  • tunn • 21 Aralık 2007 00:00 • #632365
    ya kardeşim ne yazsınlar peki.çiftler dışında girmenin yasak oldugunu belirtmek için kullanılan başka bir tabir olsaydı kullanırlardı heralde ama yok.bırakalım 15 milyona belki hatun kaldırırız diye mekana saldıran ayılarla mı ugraşalım bütün gece eglenecegimiz yere.
  • tearful days • 23 Aralık 2007 00:00 • #632366
    bu arada herkes kendı derdınde yıne, ben ne dedım 'tearful days' ne dedi sastım.
    19 Aralık 2007 Çarşamba | Yazan: touristdoctor

    benim kendi derdimde olmamdan daha doğal bişey yok sanırım burda, gayette belirttim damsız giriş var, yok değil ama elden satışlarda var çünkü ben elden sattığım adamı görücem ama biletix ten 15 ytl off ucuzmuş gidelim dağıtalım üni li bebelerin ortamını diye gelicek adamları göremiyorum, bu bi çeşit güvenlik önlemidir yoksa bende isterim gece isteyen tek başına gelsin mis gibi eğlenelim ama bizim eğlence anlayışımız henüz böyle bir rahatlığa el vermiyor, bunun açıklamasını sana bu şekilde yapabilirim.

    saygılar...