Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hürock Fest '08 @ Anatolia Gösteri Merkezi - Balgat - Ankara

• beklicem321 • 2 Nisan 2008 00:00 • #633622
    ankaralılara duyurulur :)
  • faLLen angeL • 2 Nisan 2008 00:00 • #633623
    saat yanlış oldu faruk
  • Aria GalaCtiCa • 3 Nisan 2008 00:00 • #633624
    Ukraynalı Semargl

Lan bir an Samael sandım da heyecanlandım:)
  • SlipknotSlave • 3 Nisan 2008 00:00 • #633625
    ah be ah içim yanıyor. nerdee geçen seneki hürock nerde şimdiki hürock... kampüste yapılmasının nesine izin verilmiyorsa allahın dağı, zaten oda ayrı bir tartışma konusu.
    yer değişikliğinden dolayı haliyle fiyatta artış olmuş ve festivalde sahne olacak grupların çoğu değiştirilmiş.
    pek eleştirilecek bi yanı yok ancak şöyle bi bakıcak olursak, ilk gün full alternatif gruplar (anathema hariç) ikinci günde haggardın dışında pekde gruplar memnun edici gibi görünmüyor malesef. açıkçası canlı performanslarında daha çok coşturabilecek, daha hardcore ağırlıklı isimler bekliyordum... (Black Tooth, selftorture vs.vs.)

genede izin alamadık diyip festivali iptal etmeyen ve hürock fest. için büyük çabalar veren uğraşan insanlar var.
    onlara sonsuz saygılarımı sunuyorum.
    umarım güzel ve sorunsuz geçer bolca eğlenir/eğlendirirler...

ha birde "festival mi bu rockncoke bin basar yha" diye diye yorum yapacak olanlarınız varsa
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hacettepe+%FCniversitesi+rock+%FEenlikleri+2008 buyrunuz.
  • meryem_17 • 3 Nisan 2008 00:00 • #633626
    acaba ne zaman nasip olcak bana anathema'nın konserine gidebilmek?
  • rora • 3 Nisan 2008 00:00 • #633627
    anathemayı geçende kaçırdım bileti aldıgım halde:(
    bu kez kacırmıcam:D
  • Eligos • 4 Nisan 2008 00:00 • #633628
    yazık etmişler ankaranın en güzel rockfestine bu muameleyi görecek hiçbirşey yapılmamış ve onca emek çöpe atılmış...Gruplar daraltılmak zorunda kalınmış ne denilebilirki hacettepe rektörlüğüne çok teşekkürler bu anlayışsızlığından dolayı!
  • tearful days • 5 Nisan 2008 00:00 • #633629
    abi cok yazik ya adamalr o kadar ugrasmislar, o kadar adamla anlasmislar, bu revamidir ya, olsun anasini sattim, her seye ragmen yapmissiniz ya, kapak olsunmu denir ne denir artik..:)) pes etmeyin abi, kufur etmek istedim... bende bi ara universite senlikleri organizasyon isinde yer almistim, biliyorum ciledir o ..nelerle ugrasmak. Her seye ragmen hurock..! :)
  • beklicem321 • 5 Nisan 2008 00:00 • #633630
    2 Nisan 2008 Çarşamba | Yazan: �faLLen angeL�

Saat belirtilmemişti haber eklenirken sanırım. O saati ben yazdım oraya. Saat belirtilmeyen mesajlar ben onaylasam da otomatik olarak saat olmadığı için reddedilmiş oluyor. O yüzden de öyle oldu. Kusuruma bakmayın. saat önemsiz sanırım festival için. lakin gidin sabah ön grupları da izlersiniz :)
  • metalikmanyak • 5 Nisan 2008 00:00 • #633631
    Haggard pek sevdi Türkiye'yi... :)