-
Vinny !! inanamadım...
Bu adamları İstanbul'u pas geçirtmişler ya... Valla büyük cesaret, helal olsun organizasyona. Babylon'daki Dennis Chambers'lı Steps Ahead kalabalığını gördükten sonra bu konserin para için organize edilmediğini düşünmekteyim. "Ankara Jazz severlerin gönlü de olsun" yaklaşımı :)
-
oh be iyiki istanbula gelmiyorlar diyim bari o kadar festival konsere kalbim dayanmaz bir de gidememek var
-
nasıl ya! bu memlekete kadar gelip istanbul'a uğramayacaklar mı?:S
-
amanın gözlerim yaşardı. hatta tarzım olmamasına rağmen inadına bu konsere gidip nası geçtiğini ballandıra ballandıra anlatasım var. metallica, judas priest, dark tranquility, opeth istanbula gelip ankarayı takmazken burdan kalkıp o yol + konser yorgunluğuyla nası bir ruh hali içinde olunacağını ancak bir ankaralı bilebilir :P hatta burda yapılan abuk alternatif rock festivallerinden bıktım iyi bi değişiklik olabilir benim için :) (gaz verin gideceğim :P)
-
Bas bas paraları Corea'yaaa....... Erkekseniz teker teker gelin kardeşim. =)
-
neden istanbulda yoklar :( ühüüüüü ü:( haksızlık :(
-
kafayı yedirtecek cinsten bir kadro
-
ee arkadaşlar başkente ankaraya gelmiceklerde nereye gelcekler?..istanbulda zaten etkinlik-konserler istemediğiniz kadar oluyo!..bırakında bu kadarı olsun bari..! ;)
-
alla allahhh bu konserde marcus miller da olsaydı siz kafa muhabbetini görecektiniz sahnede ama Mcbride süperdir,marcus olsaydı sahnede deli geyik yaparlardı kenny garretla inanmadım arkadaşı aradım haberi duyunca
-
Vinny değil bu arada, Vinnie...
Asıl adı da Vincent' dir...