Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Almora Cover Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Almora Cover Yarışması
  • Loki • 7 Ağustos 2008 00:00 • #634982
    ne yapmışlarki şimdiye kadar coverlamakla uğraşsın müzisyenler bu şarkıları.

Oldukça şişirme bir konsept olmuş geri adımda atmaya yanaşılmayınca bu kepazelik çıkmış.

Yıllarını müziğe vermiş insanların bestelerine yazık günah diyorum..
  • hzll_5 • 7 Ağustos 2008 00:00 • #634983
    ya o değil de sölemeden geçemicem.. mehmet turgut konuşturmuş yine fotoğrafı=)
  • stdeathrider • 7 Ağustos 2008 00:00 • #634984
    milletin işi gücü yok almora kavırlicaklar bi de haha!
  • psymaker • 9 Ağustos 2008 00:00 • #634986
    almora kim yaa offf diyorum baska bise demiyorum. acaba bu sacma baslık ne zaman burdan kalkar
  • maske_75 • 9 Ağustos 2008 00:00 • #634987
    şaka gibi...adam sağa düşecek gibi...
  • TRİPPİN • 10 Ağustos 2008 00:00 • #634988
    bekçi, kim bu almora kaldır şu haberi artık
  • greatwhite13 • 25 Ağustos 2008 00:00 • #634989
    Almora'ya laf attığını sanan arkadaşlara bir kaç sözüm var:

Almora, bugüne dek 5 albüm ve 2 ep yapmış ve bunların tamamında da dinleyici ve müzik eleştirmenlerinden tam not almış, albümleri Japonya Meksika Almanya İspanya, Amerika Ürdün gibi bir çok farklı ğlkelerde büyük ilgi görmüş, hatta Japonya'nın efsane müzikal prodüksiyonlarında besteleri Ritchie Blackmore ve Dio gibi ustaların besteleri ile biirlikte Japonca olarak cover yapılmış, Türk Rock tarihinin gelmiş geçmiş en iyi beş ingilizce albümünden birine imza atmış (bkz milliyet gazetesi ve blue jean dergisi), Hakan Aysev gibi dünyaca ünlü bir tenor ve Ogün Sanlısoy gibi önemli rock sanatçıları ile çalışmalar yapmış, son albümü D&R mağazalarında Tokio Hotel, Metallica Radihead gibi dünya devlerini geçerek 1 numara olmuş ülkemizin en değerli isimlerinden biridir.

Bu bilgiyi verdikten sonra laf attığını sanan arkadaşlara sormak isterim, bu müzikal kariyere ulaşmış biri var mı aranızda? Ya da bu kariyere ulaşmış başka bir Türk grup veya müzisyen biliyor musunuz?
  • yiğit • 5 Eylül 2008 00:00 • #634990
    artık yorum yapan yok =)