-
gitmek lazım
-
R.E.M E2 Kanalında seyredin öncesi ve konser
-
konser içeriğini değil de konser sonrası grubun durumunu merak ettiğim bir konser. inşallah yazan olur :D
-
iki şarkı sonra kestiler yayını ehuehe. ulan ne sefil hissettim kendimi...
-
bu doğru mu? ben mi kekim :))) ?
-
"avantajlı satış dönemi" tarzı bir şey yazdığını görmedim ama nedense son gün öğleden sonra 90 ytl olan bilet fiyatları 110 a yükseldi. bu bence hiç hoş bir durum değil. kapıda olsa anlarım, ama bir de biletix fiyatı bu, durup dururken fiyatın yükselmesi... neyse sonuç olarak REM hayranı değildim ve böyle bir tavır karşısında gidip gitmeme kararım tam olarak netleşti ve gitmedim...
-
E2'de konser öncesi röportajlar bayağı bir rezildi. Göksel'le Pamela'nın düştüğü durum komikti. Resmen REM geliyo gitmiş olalım demek için gitmişler oraya. Losing my religion'dan başka şarkı say deseler sayamıycaklar.
-
kaldırsanız şu haberi artık, gördükçe moralim bozuluyor...
-
Sadece R.E.M.'e özel olmamakla birlikte, ben bu "sadece losing my religion bilenler gidiyor" hezeyanını hiç anlamıyorum.
İsteyen herkes o konsere gidebilir, REM'i hiç bilmeyen de gidebilir, bütün parçaların akorlarına kadar bilen de gidebilir. Kime ne? Bu durum niye insanlara batıyor?
O konsere gitmenin şartı o bileti satın almak veya bir davetiyeye sahip olmak veya kısacası herhangi bir şekilde o kapıdan geçebilmek. Ve bu şartlar arasında "kaç parçayı" "ne kadar" bildiğinin hiçbir önemi yok.
Eğer bu gerçekten sorgulanması gereken bir durumsa, bu konuda bir kampanya başlatın, sosyal bir olay yaratın da bundan sonra tüm gruplar konsere gelenleri ön elemeden geçirsin bari.
-
O konsere gitmenin şartı o bileti satın almak veya bir davetiyeye sahip olmak veya kısacası herhangi bir şekilde o kapıdan geçebilmek.
Bu kadar...