-
Abi ben bu 8 yaşından küçükler giremez olayını anlamıyorum.
8 yaşında eleman ilkokul 2'ye geçer ne konserinden bahsediliyor. Birde çocuk kalkıp konsere mi gidecek okuma yazmayı yeni öğrenen bir çocuk. Komik gerçekten..
-
Biletix in yalancısıyım ben mazur gör (:
-
yuhh be fiyatlara bak bedava verseler dinlemem bunları para göz herifler :S
-
öeeh 150 ytl!!!! bi .. çay koy havası var bu durumda...
-
1. kategoride kaan "özel" muamele mi çekiyo ?? nedir yani ?
-
takmayın bunları =) adamlar muzık yapıyor tabı kı parasını alacak..popcuların bılmemnelerın bılet fıyatları 60 70 lıradan baslıyor haberınız yok galıba.!
-
Uçmuş bunlar yaa. Organizatör parayı koyacak harbiye açık hava nın gecelik kirası 10 bin ytl, Duman alıyo 25 bin ytl. 7 bin kişilik yer orası eğer dolarsa ortalama 40 liradan 280 bin ytl para eder. Işıkcısı güvenliği zartı zurtu 80 bin ytl gider gerisi organizatöre kalır. Allah gözünü doyursun be adam! Bu kadar pahalı mı olur biletler.
-
harbıyede kı her yapılan konserın fıyat tarıfesı boyle..Dumana bı gıcıgınız var heralde :D kıskanmayın arkadaslar :P
-
niye annesi babası goturemez mi cocugu konsere kalkp kendi mi gitmesi gerekyo tekbasına ya da arkadaslarıyla ? ?
-
Harbiyede gerçekleşen konserlerin -Duman veya başka bir grup- ayrı bir havası olduğunu düşünüyorum. En azıından bana öyle gelmiştir bugüne kadar.
Parası düşünülmeden -ki bence fiyatlar uygun, geçen sene de aynı fiyatlardı- gidilip tecrübe edilmeli, pişman olmazsınız.