-
taş plak tadındaymış hem de...
-
Çok ilginç olmuş; bir alttaki yılın en iyi davulcuları konulu başlığa duyarlı davulcu veya davula ilgili arkadaşlarımız, tum bilgi heves vs vs'lerini en iyi şekilde yorumlar ile dile getirmelerini demekki bu konulara yeterince hakim olmalarına bağlarken Atatürk konusunda bir kişinin yazı yazmış olmadı bana sıkıntı verdi...Demekki davula ilgi duyduğumuz kadar Atam'ıza ilgi duymuyoruz pek birşey bilmiyoruz; neyse.... emeği geçen herkesin ellerine, dillerine sağlık. İyi ki böyle bir çalışma yapılmış...ayrıca sunmoon_13 e de tebrikler...
-
Haber daha yeni eklenmiş sevgili kamp_nu. :) Normaldir az mesaj yazılması. Ayrıca insanlar yazacak bir şeyler bulamıyor da olabilir. Zira ben saatler öncesinden görüdüğüm bu habere "ya yakışmazsa" korkusuyla yorum yapmadım ama senin yazdıklarını görünce yapma gereği duydum... :)
Hakikaten, çok değerli, çok güzel bir proje olmuş. Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. :)
-
Ben TV'de gördüm ilk bu haberi.
Girdim dinledim.Gerçekten nostaljik ve güzel olmuş.
-
İşte siteye günde 100 lerce kişi girerken ve haber de 4 gündür yayındayken ve buna karşılık ta bir kişinin yorum yapmış olması açıkcası dokundu...Sana da ve tüm ilgili kişilere de tebrikler... Olması gereken de bence bu...Yorum yazan herkesin de eline sağlık...Saygılar...
-
Atatürk'ün yöneticiliğinin yanında sanatsever bi insan oldunu gösteren şarkılar.gerçekten onun hayatı boyunca çeşitli ortamlarda dinlediği şarkıları Cumhurbaşkanlığı Web Sitesinde görmek çok güzel.
-
12 Ağustos 2008 Salı | Yazan: kamp_nu
Arkadasım alttakı tarıh haberın eklenme tarıhı 4 gundur yayında oldugu anlamına gelmıyor yanı daha bugun oglen 3 gıbı anasayfada yayınlanmaya basladı ama yınede duyarlılıgın ve guzel yazın ıcın tesekkurler
9 Ağustos 2008 Cumartesi | Yazan: gokhankalafat
-
haber de 4 gündür yayındayken
Haber daha bugün yayına açıldı, 4 gün önce eklenmiştir.
-
Heheh geç kaldım. :)
-
oyle gorunuyor:P