-
gary moore atina'da..hadi dedik komşu ülke falan gidebilen gider yakındır ne de olsa..
tamam da bu ne abi :))
bize ne varşova'daki festivalden, konserden..onların internet sitesinde yayınlanıyor mu bizim konserler..
ilginç..
ama muhteşem konsermiş o da ayrı...yeme de yanında yat yani..
-
Varşova Gayseri'ye gaç saat?
-
Anasayfada yayınlanmamalı bence bu yurtdışı haberlerı mantıklı degıl gıbı gelıyor ama karısamayız sıte sahıplerıne ...
-
Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza kolaylık olsun diye ekleniyordur belki. =P
-
bende oyle dusunuyordum ama dıyemedım tesekkurler tercuman oldugun ve mantıklı bır acıklama yaptıgın ıcın :D
-
bir müzik sitesinin, dünyanın her yerinden konser haberlerini içermesinin ne kötü tarafı olabilir, inanın merak ettiğimden soruyorum.Bir de bu üçlüyü görüp gel de haberi ekleme, mümkün müdür? Keşke gidebilsek, pehh....
-
Kötü bir tarafı yok, ama bu haberlerin eklenmesinin gereği de yok bana kalırsa.
-
Gereği mi yok :) , bir şeyi bilmenin nasıl bir gerek ya da gereksizliği olabilir ki....
belki birileri böyle bir üçlüyü bizim ülkemizdede buluşturur.Belki biz toplanıp, oralara onları dinlemeye gideriz.GaRaJ üyeleri Polonya'da başlığının altına bir sürü de yorum yazarız.Gibi gibi.
-
Bilme/bilmeme durumunun gerekli olup olmadığından bahsetmiyorum; bunun gibi yurtdışı haberlerinin eklenmesinin gerekliliğinden bahsettim kendi açımdan bakarak. Doğru olması önemli değil zaten, görüşümü belirttim.
Dediğin şeylerin olması güzel olurdu, ama bu haberin eklenmesi bunu sağlayacak değil herhalde?
-