-
7 Pink Floydlar neden hep Studio Live'da sahneye çıkıyor? aklıma takıldı...
-
biri beni götürsün
-
4 Eylül 2008 Perşembe | Yazan: bangbang-
Türkçe çok esnek :P harbi neden Studio Live'dalar :)
-
gruptan biri olarak soyle aciklayayim: sahnesine sigacagimiz ve bizi bagrina basan baska bir yer bulamadik :) gercekten :) tavsiyeleriniz varsa seve seve degerlendiririz, biz de degisik bir sahnenin tadini almak istiyoruz sonucta.
sevgiler
-
Ne çalıyorsun abi ¿ Gormek ısterım eger gıtme sansım olursa :)
Hayal kahvesı de bence fena degıl orayı da deneyebılırsınız Studio Live kadar buyuk olmasada ıslek guzel bı yerde ayrıca guzel bı mekan
-
grubun gitaristlerindenim (2sinin 1i iste:)). hayal kahvesi bizim de aklimizdaydi ama sahnenin kucuklugunu goz onunde bulundurunca fark ettik ki grubun bir kismi seyircilerin arasinda calmak zorunda kalacak, vazcaymak zorunda kaldik:)
bu arada konserin afisini olayin fotosu olarak ekleyebilmen mumkun mudur? mail adresini atarsan posterin uygun cozunurluklu versiyonunu atabilirim. tesekkurler.
-
Bunu bekcıye yazazarsan degıstırebılır benım degıstırme yetkım ve sansım yok ben bıletıxten etkınlık haberınızı ekledım genel olarak eskı haberlerınızıde ben eklemıstım 7 kısı olunca haklısınız sanırım seyırıcıyle bır butun olmakta fena olmasa gerek :p ılgı ve alaka ıcın tesekkurler ve basarılar ...
-
asil ben ilgin icin tesekkur ederim, konser gecesi gorusmek uzere.
-
artık gelicem! sonunda!!
buarada keşke biraz daha erken başlasa saat 10 da başlıcak kimbilir kaçta biticek ve ben k.çekmeceye yol alıcam o saatte
parılda çılgın elmas ve koru beni!
-
Türkçe çok esnek :P harbi neden Studio Live'dalar :)
çok fenasın