Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica The Day That Never Comes e klip çekti

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica The Day That Never Comes e klip çekti
  • Mabus666 • 15 Eylül 2008 00:00 • #635616
    vay anasını herkes thrash in yaratacısı, en büyük destekcisi, ileri götüreni olmusta MetallicA begenmiyoLar..
    15 Eylül 2008 Pazartesi | Yazan: Exoduse

metallica mı trash in yaratacısı, en büyük destekçisi, ileri götüreni ?
    Trash Metal'in yaratıcısı da allahı da Slayer'dır.metallica trash e hiçbir zaman hiçbir şekilde katkıda bulunmadı.metallica sadece poserların dinlediği bir grup olarak kalacaktır.
  • linde_ • 15 Eylül 2008 00:00 • #635617
    15 Eylül 2008 Pazartesi | Yazan: Mabus666

Sadece Slayer değil Mabus Testament ve Exodus'ta gerçek thrash ruhunu benimsemiş ve çizgisinden sapmamış gruplardır. Thrash'ın yaratıcısı Motörhead çatısı altında Overkill'i de katarsak 4 gruptur. Bir tane Master Of Puppets'la thrash'ın en yaratıcı grubu olunmaz..
  • Mabus666 • 15 Eylül 2008 00:00 • #635618
    Sadece Slayer değil Mabus Testament ve Exodus'ta gerçek thrash ruhunu benimsemiş ve çizgisinden sapmamış gruplardır. Thrash'ın yaratıcısı Motörhead çatısı altında Overkill'i de katarsak 4 gruptur. Bir tane Master Of Puppets'la thrash'ın en yaratıcı grubu olunmaz..

demek istediğim Trash Metal'in tek ve gerçek kurucusu Slayer'dır.genel olarak Slayer ve Kreator Trash Metal'in en başarılı ve öne çıkan gruplarıdır.
  • flyfinger6 • 15 Eylül 2008 00:00 • #635619
    yorum lar konudan uzaklaşıyor sanki ona bakarsanız metallica da müziği bırakmalı artık ;) neden konserlerinde son parçalarını çalmıyorlar acaba çok merak ediyorum "aa seyirci gaza gelmez diye mi acaba" Türkiye'de ki bütün konserlerine gitmiş biri olarak :P xD :))))

Not: Trash müziği Dave Mustaine,James Heatfield,Cliff Burton,Lars Urlich bu dört genç yaratmıştır.Çitayı en yükseğe çıkaranda hiç şüpesiz "müzikal olarak diyorum" Megadeth'le Dave Mustaine'dir. Bkz. Rust n Peace albümü :))) bu albümlede thrash müzik son noktasına ulaşıp bitmiştir....

o yaptı bu yaptı su hala çok sıkı o buna bin basar, bu sadece fanların yakıştırması onlar sa bunu sadece birkaç milyon dolar daha fazla daha kazanmak için yapıyor :)))
  • megawarlock • 17 Eylül 2008 00:00 • #635650
    Arkadaşlar Metallica sevebilirsiniz de,sevmeyebilirsiniz de.
    Bu sizin seçiminiz saygımız var(olmalı).
    Ama...
    Yeni albümü dinledim.
    Metallica'nın en kötü albümü St Anger değilmiş meğer(bence)...
    Megadeth ile kıyaslanması da büyük hata.
    Megadeth in en kötü parçası Metallica'nın yeni albümünü alır.
    Bu benim düşüncem.
    Dinlemek isteyenler yeni albümü:

http://www.metallica.com/index.asp?item=601231
    Orijinal kendi sitelerinden link,yasal...
  • Ginoobili • 19 Eylül 2008 00:00 • #635651
    james aile babası olsun. cliff de nur yüzlü anne olsun basçıda çocuk ama öz değil evlatlık africadan almışlar.. sonra lars gelsin kötü adam cliffe tuzak kursun gazozuna ilaç atsın.. aile dağılsın basçı serseri james kumrbaz cliff fahişe olsun.. gün geçsin devran dönsün kader hepsinin yollarını birleştirsin hepsi bi stüdyoda karşılaşsınlar şarkıyı çalsınlar sonra james lars ı vursun aile şerefini temizlesin mutlu aile olsunlar..

ben yazsam senaryoyu böyle yazardım türk filmi tadında:D
  • ikinokta • 4 Ekim 2008 00:00 • #635652
    Korkunç bişi...
  • zeLp • 7 Ağustos 2009 00:00 • #635653
    Şarkı söylenesi ve çalınası fena olmayan bir şarkı. İçeriğinde ise yine açıklama yapmayı gerektiren gerzeklikler var. Bu açıklamalar da hep fuzulidir. Sanki ne halt olduklarından haberimiz yokmuş gibi :A . Elin Amerikalısı işte |:D.