Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Coverfest'08

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Coverfest'08
  • DeathlySilence • 5 Ekim 2008 00:00 • #635870
    Gerçekten aynı grupdan olmak şart mı ?? Çünkü biz sağlam grupduk
  • a_me_what • 6 Ekim 2008 00:00 • #635871
    orasını bilmiyorumda,bu sene finallere kalan 10 okul taksim meydanına kurulacak sahnede kafalarına göre 30 dk istedikleri şarkıları çalıcaklar.. bi burasını biliyorum.ama aynı okuldan olmak şart değil heraldede bi okulda okumak şart galiba :)
  • jiwago- • 6 Ekim 2008 00:00 • #635872
    Besteye özendirinde yaratıcılık artsın..Papağan yetiştirmekten başka bişey yapmıyor bu tarz yarışmalar...
  • TRSMTL • 7 Ekim 2008 00:00 • #635873
    ya arkadaş biz buraya katılmak istiyoruz diye mail attık halen bi cevap gelmedi bize ne iş bu?
  • linde_ • 8 Ekim 2008 00:00 • #635874
    Genelde Fransız Liseleri öttürüyor bu tür yarışmaları. İmkan var tabi. Bir devlet lisesinin tam teşkilat müzik salonu olamıyor maalesef.
  • a_me_what • 8 Ekim 2008 00:00 • #635875
    çalıcağınız şarkının kaydını götürüyosunuz başvuru yapmak için,ama elemelere kalmak için jüri sizin şarkılarınızı dinliyo beğenirse öyle elemeye kalıyosunuz.şike ne derece döner ne derece dönmez bilinmez..
  • Hollow-Man • 10 Ekim 2008 00:00 • #635876
    Arkadaşlar ben yarışma yetkilisi olarak konuşuyorum..

Bana atılan tüm maillere cevap verdim ve gruplar gelip başvurularını yapmaya başladı..

Bu sene 4.sü yapılan yarışmada hakkeden gruplar dereceler aldı ve değişik ödüller kazandı..Hiçbir şekilde şike - torpil gibi durumlar söz konusu olamaz , olması mümkün değildir..

Daha önceki yıllara baktığınız zaman , katılan toplamda 100 grubun hepsi yarışmadan memnun kalmıştır..

Burda amaç sadece yarışma değil , liseli müzisyenlere destek olmak , onlara büyük sahne ve performans merkezlerinde sahne aldırmak , seyirci ve sponsor markalara tanıtmaktır..

Ayrıca geçen sene 1. olan St.Benoit Fransız Lisesi'nin grubu DEFF 2.000 YTL para ödülünün dışında 1 hafta Uludağ tatili , Yamaha'dan Bass ve Elektro Gitar , Ipod ve daha bir çok sürpriz ödül kazanmışlardır..

Bu sene gruplara yaptığımız en büyük jeste gelince , toplamda her iki yakadan finale kalan 10 grup , Trendshow etkinlikleri dahilinde taksim meydanına kurulacak dev sahnede yarım saat performans sergileyeceklerdir..

Yarışmaya dışarıdan 1 öğrenci katılabilir ancak katılan öğrencinin saç - sakal vs gibi şeylere dikkat etmesi , yani çok büyük olmaması gerekir sonuçta yarışma liseler arası yapılan bir yarışmadır..

Kayıtlar 20 ekime kadar devam ediyor..

Detaylar için ;

Koray Korkmaz
    05373337484
    [email protected]
  • Hollow-Man • 10 Ekim 2008 00:00 • #635877
    Ayrıca ön elemeyi söylemeyi unutmuşum ,

Toplamda her yakadan 15 grup katılacağı için örnek olarak 22 grup başvurduğu zaman bunların arasından eleme yapmak zorudnayız ve yarışmanın kalitesini koruması açısından da bu gruplardan 7tanesini elemek zorundayız..

Anlayışınız için teşekkür ediyorum , görüşmek üzere..
  • tibet_2327 • 13 Ekim 2008 00:00 • #635878
    Geçen senelerde Doritostu sponsor.
    Bu sene sponsor nedir var mıdır?
  • anezenji • 22 Ekim 2008 00:00 • #635879
    Bu yılın sponsoru Eti Crax yanılmıyorsam.