-
fiyatın uygun ve konser gününün uygun olması sebebiyle tıka basa poser metal dinleyicisininde(!) bol bulunacağı konser.fakat sevenlerinin kaçırmaması gereken bir fırsat, zira bu tarz gruplar ülkemize pek uğramıyor.
-
ne bu ya nasıl olur?? amon amarth ve seksendört mü??
Bunu amon amarth elemanları nasıl kabul etmiş ya:S
bu bi şaka mı... yıkıldım resmen abi :D
-
-
Ön grup da belli oldu...
Ominous Grief...
(:
-
ön grup ominous griefse çok iyi olur ya gelecekte türkiyeyi çok iyi temsil edicek o grup episode 13le birlikte acayip sevindim ominous grief haberine sağLam grup
-
ne? seksendört yok mu? onlar yoksa ben gelmem abi..
-
ne? seksendört yok mu? onlar yoksa ben gelmem abi..
22 Kasım 2008 Cumartesi | Yazan: heretixlave
Seksendört kabul etmemiş Amon Amarth'ın altına çıkmayı... Onlar bizim alt grubumuz olsun demişler.
-
ben seksendördüm
-
katılcak olan var mı peki?
-
ön grup ominous griefse çok iyi olur ya gelecekte türkiyeyi çok iyi temsil edicek o grup episode 13le birlikte acayip sevindim ominous grief haberine sağLam grup
22 Kasım 2008 Cumartesi | Yazan: PsYcHoSoCiaLL
türkiyeyi metal grubu olarak temsil etmek nedir ya? yani neyini temsil edecekler senin, atıyorum wacken'da çıkınca ali kırcayla ana haber bültenine çıkıp milyonlar ayakta mı alkışlayacak?
sanatta temsil yoktur, ülke yoktur, ırk yoktur arkadaşım. bunun en güzel örneğini de milyonlara 84 grubu sunmuştur. son albümleri k.g.b, ezoterik manalarını çözebildiğiniz takdirde gelecek bin yılın evrensel çapta insan hakları bildirgesini içermektedir. amon amarthın sakalı uzun ay dedesi de zaten organizasyona isyan etmiştir. ilk iş olarak eyüp sultana gideceklermiş zaten.