-
bu o adam cok saglam
-
ÇOK ÜSTÜN ÇOK TEKNİK ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK HERŞEY AKLINIZA NE GELİRSE MEVCUT........
-
Cok ııydıı super bı gosterıydıı yalnız adam yuzumuze bakıp ıng sorular sorup cevap almayınca sınırlenıp davula abandıı tonları kaydıı tabı bızde de kafa kalmadı
-
Cok ııydıı super bı gosterıydıı yalnız adam yuzumuze bakıp ıng sorular sorup cevap almayınca sınırlenıp davula abandıı tonları kaydıı tabı bızde de kafa kalmadı
11 Ekim 2008 Cumartesi | Yazan: ugurcan
aldığınız eğitime yazıklar olsun yani
-
Sevgili arkadaşlar, İngilizce bilmediğimizi ve bu nedenle soru sorulma sıkıntısı olduğunu anlattık adama. Ancak, merakla izlenildiğini ve herkesin birşeyler kaptığını da ilave ettik. Buna çok sevindi.
Böyle durumlarda, ortamı idare eden takdimci kişiler vasıtasıyla akla takılan ve merak edilen şeyleri sormak lazım. Aslında, ingilizce konuşulurken "tercüme isteriz!" diye bir ses çıkarmak da gerekirdi.
-
organızyonu yapan kımsee sorcakk kımseden ıstemeyız dıye bı cevap da cıkmadı sonucta oraya bedavadan gelıyoruzz ıstersek bızee ters bı sekılde de donulebılırr organasyon kotu de demedımm sadece kendı yorumumu yaptım aldıgım egıtımle alakasıı yokk ben cok kısı bılıyorum egıtım alıp konusamayan