Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bebop - Hiphop'tan Yetişen Bateristler Performans Gecesi

• ExoduseM • 24 Kasım 2008 00:00 • #636221
    ya da madem hafta ici yaptınız saatLeri biraz daha erken yapın bea..icim gidiyo resmen burda..
  • Loki • 28 Kasım 2008 00:00 • #636222
    "davul çalıyorum" diyenlerin gitmesi hatta kaçırmaması gereken bir gece
  • marklanegan • 3 Aralık 2008 00:00 • #636223
    ben hala kanlı+bagetli bir dövüş bekliyorum. 15 lirayı seve seve veririm o zaman. iki üç tane çocuğun öğrendiği dandik ritimleri dinlemeye mi gidecek millet?
  • ExoduseM • 4 Aralık 2008 00:00 • #636224
    hay anasını sayın seyirciLer... adamLar orda caLıyo ben burda yorum yazıyorum.. hay anasını ya..
  • Deejay_Cesar • 28 Aralık 2008 00:00 • #636225
    yukarda yazan herkes çalmıştır ve kaçıranlar için çok üzülüyorum.. gerçekten görülmesi gerken bi olaydı.. sadece sahneyi görüp gitmek bile yeterliydi desem anlar herhalde arkadaşlar.. çalan her arkadaş hakkıyla çalmıştır bil hassa sinan özen ve derin bayhan ın birlikte çaldıkları güzeldi... ki sinan özen'in numarası fenaydıı.. ama bensu çandırlı kos un playlong u takdire şayan dı ( bunu es geçemem ).. kızlar da, nadir olsa da davul çalar ve bensu candırlı kos bence turkiye'de yetişmiş en iyi bayan davulcu, gördüğüm kadarıyla.. performans gecenin performansıydı diyebilirim..