Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

USB bellek CD'ye karşı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: USB bellek CD'ye karşı
  • cointreau • 4 Aralık 2008 00:00 • #636446
    Vay anasını böyle bir şey yok..

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz yahu. Bir bakıma iyi benim için bir bakıma kötü. İyisi şu orjinal aldığımız cdnin çizilip çalışmama ihtimali var bunun bozulma şansı daha az bana göre. Kötü olanı da. Orjinal cdnin kendine has bir kokusu vardır yahu. Aldığında göz gezdirirsin kapağında, playlistine falan bakarsan, cdni çıkarıp bir güzel silersin. Bu doğallık ve orjinal cd aşkı, pratikliğe yenilecek sanırım.
  • sema_trnty • 4 Aralık 2008 00:00 • #636447
    Taş plakları itina ile kabına koyarlardı dedelerimiz, sonra walkmanin pili bitmesin diye kasetleri tenefüslerde kalemlerle başa sarardık.Ardından Cd'lerin o yeni kokusu, kapak tasarımı derken bi de baktık usb albüm alıyoruz.Hoşuma da gitti hani.
  • System666 • 4 Aralık 2008 00:00 • #636448
    http://anilbasaran.org/?p=63

İncelerseniz pek yeni bir haber olmadığını göreceksiniz. Daha mantıklı oldu bu şekilde dağıtılması.
  • marklanegan • 4 Aralık 2008 00:00 • #636449
    birden lak diye usb bellekle satışa çıkmayacak plak şirketleri. bence bir cd yazmaktan daha pahalıya gelir bu usb bellekler.

en iyisi internet satışı, parası olan cart diye indirir. cd isteyen de sınırlı sayıda olan cdlerden alır.

sadece cd çaları olan usb belleği neresine soksun?
  • cointreau • 4 Aralık 2008 00:00 • #636450
    Bir yenilik çıkıyorsa alternatifleri muhakkak düşünülmüştür. Kaset varken kaset çalar (walkman) vardı, cd varken cd çalar (discman) gibi portatif araçlar çıkarılmıştı. Belki "usb çalar" diye bir şey çıkarırlar..
  • E-C-A • 5 Aralık 2008 00:00 • #636451
    Bir yenilik çıkıyorsa alternatifleri muhakkak düşünülmüştür. Kaset varken kaset çalar (walkman) vardı, cd varken cd çalar (discman) gibi portatif araçlar çıkarılmıştı. Belki "usb çalar" diye bir şey çıkarırlar..
    4 Aralık 2008 Perşembe | Yazan: cointreau

zaten usb çalıştıran mp3 playerlar var... ben birinde görmüştüm...
  • ReigN13 • 6 Aralık 2008 00:00 • #636452
    bunun olacağı belliydi zaten.
  • _nemo_ • 6 Aralık 2008 00:00 • #636453
    bi yanda bedavası dururken , öte yanda sürekli yeni ama yine de " paralı " ve "pahalı" olan bişeyler çıkıyor , burda fiyatı yükseltenler müzisyenler değil elbetteki, plak şirketleri..Bunu tartışmanın anlamı yok ama , satılmayacak, satılsa da az satılacak , herzaman "bedava" olan alternatifi daha ön planda olacak , Müzisyenler canlı performans yapmadan hiçbişey kazanamayacak...
  • Single_FACTOR • 9 Aralık 2008 00:00 • #636454
    Müzisyenler canlı performans yapmadan hiçbişey kazanamayacak...

Merak etme yapımcılar bunun da farkına varmış durumdalar. çıkacağın her etkinlikten yüzde alacakları anlaşmalar yapıyorlar,
  • reckless • 9 Aralık 2008 00:00 • #636455
    bu yazı ve yorumları okurken aklıma şu geldi... bence kesin bu usb belleğide abartıp direk mp3 çalar halinde vericekler .. zaten çok ucuza satılan usb bellek şeklinde mp3 playerlar gibi..