Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anathema Acoustic Night with Danny Cavanagh @ The Jolly Joker Pub XL - Konyaaltı - Antalya

• rock_punk • 15 Aralık 2008 00:00 • #636536
    antalya da doğan,4 tane mekanı olan bi de üstüne üstlük gidip balans'ı alan türkiye'nin en büyük en yaygın ve en kaliteli rock mekanı jolly joker'den dev bir konser daha;))))))))))))))
  • _gaia_ • 16 Aralık 2008 00:00 • #636537
    metallica uk gibi iptalini beklediğim etkinlik.
  • 2_ • 18 Aralık 2008 00:00 • #636538
    Bu adam Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka tur kapsamına Antalya'yı alıyor umarım gorur bu sefer gorupte sehırden etkılenmemek mumkun degıl cunku fazlasıyla guzel .Gecen sefer son anda nedendır bılmıyorum ıptal olmustu umarım bu sefer olmaz gıtmesını ıstedıgım kısıler var :Pp
  • rock_punk • 22 Aralık 2008 00:00 • #636539
    Anathema Acoustic Night with Danny Cavanagh ankara,mersin ve eskişehir konserleri iptal edildi.ancak istanbul ve ANTALYA(25 ARALIK JOLLY JOKER XL) KONSERİ GERÇEKLEŞECEK.HERKESİ BEKLİYORUZ...

Anathema Acoustic Night with Danny Cavanagh
    25 Aralık Perşembe
    Jolly Joker XL Antalya - Antalya
    Anathema Acoustic Night with Danny Cavanagh
    27 Aralık Cumartesi
    Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü - Istanbul
  • deftones • 25 Aralık 2008 00:00 • #636540
    Grup olarak geldıklerınıde Yeni Melek'te dinlemistim cidden harika bir geceydi, sonra Bronx'da yine böyle tek vokal akustik gecesi vardı.. gittim, dınleyıcıler gaza gelmıs hep bır agızdan soluyolardı parcaları.. zaten akustık calıyor adam, sesını zor duydum, bır kac parca sonrada cıktım..
  • _gaia_ • 25 Aralık 2008 00:00 • #636541
    iptal olmadı şaşkınım