Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Depeche Mode @ santralistanbul - Silahtarağa - İstanbul

• vampiria8 • 17 Mayıs 2009 00:00 • #636574
    ya sen bela mısın? işine baksana... korsancı değilim mesela, tapmadığım ama beğendiğim bi gruba da destek olabiliyorum mesela. işine bak diyorum ama işin garaj.org anladığım kadarıyla. ben sana yetişemem ya... haklısın. sus.
  • heretixlave • 17 Mayıs 2009 00:00 • #636575
    intihar süsü seni bildim bileli bloglarda garajda ve çeşitli edebiyat sitelerinde "intihar edicem öldürücem kendimi bühühü :'(" temalı şiirler yazarsın ama hala intihar etmemişsin görüyorum ki :) hacı bence kendine bir hayat edin, kurtul şu bilgisayarın başından. hem çevre edinirsin, ayrıca kadınlar artık bunalım numaralarını yutmuyor. ya da intihar edeceksen et de kurtulalım artık berbat şiirlerden :)
  • vampiria8 • 17 Mayıs 2009 00:00 • #636576
    evet ya bunun bi de kolonisi mi ne vardı böyle böhüğağğğğ lanet hayat depresif ruhum yokulsun dünyağğ temalıydı. evet evet o buydu. heretiği tuttum bak, hatta bence bi sebebin yoksa bile bu mesajdan başlayabilirsin. ben olsam böyle bi mesajdan sonra atardım kendimi en yakın pencereden aşşağı.