-
Ayça Şen on numara bir insandır. Yaptığı şeyin kalitesinin çok yüksek olacağına kalbımı basarım.
-
Teşekkürler bassist , sen izin verdikten sonra kim ne diyebilirki .)
-
tabi ya dimi ama
mersi
-
S si büyük Sinekikili'ye tamamen katılıyorum.
Eskiden buralar tarla idi. Peh! Kolpa dolmuş buralar.
-
Radyocular albüm yapıyor, en azından sanata albüm yapıyor yani sanat için, peki İsmail YK, Can Kan gibi ismimler varken AyçaŞen ' in bir albüm yapması ne kadar anormaldir ki? Başarılar dilerim ve umarım ki albümü çok satar... :D
-
Vallaha herkes istediğini yapıyor bu ülkede... Elbette ki yapacak. İnsanlar özgür değil mi bu konuda? Bu ülke özgür değil mi?
Bakın insanlar da bilip bilmeden atıp tutuyor yok şöyleymiş yok böyleymiş. niye? çünkü özgürler...
Bazı yorumların haksızlık içerdiğini düşünüyorum. Hiçbir kimse müzik camiasına anasının karnında başlamadı. Elbette ki belirli bir süreçten geçti. Ha demiyorum ki herkes aynı başarıyı yakalar, herkes en az bir diğeri kadar sevilir. Hayır! Elbette ki yetenek meselesidir. Daha yetenekli olan zaten kendini belli eder, sivrilir, diğerleriyle bariz bir şekilde ayrılır.
Ayça Şen kim? Vallahi ilk defa Garaj sayesinde tanıdım. radyocuymuş vs. önemli değil. Eğer bir cesaret gösterip albüm yapmışsa, bence, yorum yapmadan albümünü en az 1 kere olsun dinlemeli, müzikalitesini ve başarısını ona göre yorumlamalıyız. Zaten başarılı değilse, bir albüm, bir klip veya bir parçayla görünür, duyulur, 2 ay sonra unutulur gider.
-
eauhea . serdar ortaç :::
kendisi (aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ) tornacı normalde, ünlü olmak istiyor. güç bela bir kaset çıkarıyor, bir yünetmeni 3 gün takip ediyor ilk klibini çektirtmek için ve bedava ya çektirtiyor,(karabiberim) adam harbiden uğraşıp didinip bir yerlere geliyor.
ama geçmişinde radyo yok . söyleyeyim dedim....
bananeyse . gelmiş burda serdar ortaç'ı anlatıyorum.
-
Ah şu ön yargılar (:
Basit matematikte içler-dışlar çarpımını şöyle yaparsak sonucu bulabiliriz. Mağaradan çıkan eleman şarkıcı olabiliyorsa, radyodan çıkan eleman şarkıcı olabilir mi ?
Şimdi ses önemli diyecekler. Sesini makinadan geçir Fredie Mercury gibi bile çıkarırsın. Canlı söylemezsin olur biter ki bunu herkes yapıyor bu zamanda. Zamana göre konuşmakta fayda var. Eskidendi plakçıya giderdin de kapısında yatardında, bulurdunda, söylerdin de ohoo..
Şimdi herşey daha pratik ama daha pahalı (:
-
İnsanlar sadece bir şeyi yapmak için yaşamamalı, her istediğini yapmak için uğraşmalı sonuçta yaşadığınız hayat bitecek, "ben radyocu oldum benden başka bir şey olmaz" gibi saçma bir düşünce olmaz Ayça kitapda yazdı, albümde çıkarmış şimdi, astronotta olur niye bu kadar zoruna gidiyor ki yargılayan insanların? Beğenmezsin ve dinlemezsin ya da satın almazsın olur biter.
-
Herkesin her istediğini yapması güzel bir şeydir.(: