-
yÜrÜ Be KiM TutAr SiZi.....
-
gelse nolur...
-
Albüm kayıtlarının yapıldığı stüdyo sanırım aynı zamanda da otel. Yani iki ay boyunca, kendi evleri gibi olan bir yerde kayıtlar yapılacak. Belki de henüz Türkiye'de yapılmayan bir iştir.
Albüm'ün kayıt kalitesinden çok içindeki şarkıların verdiği his benim için daha önemli olsa da, "güzel şarkıları daha güzel bir şekilde sunma" gibi bir düşünceleri vardır...
Birkaç ay sonra yeni şarkıları dinlediğimizde daha somut yorumlar yapmak nasip olur inşallah...
-
bırakın bu mantar müzikleri...
ne güzel demiş adam gelse nolur diye..
long live rock n roll...
-
Kaan yeter artık otu azalt be birader... Gözlere bak... Ölcen lan :)
-
beğenmeyen yorum yazmasın aq baba gibi grup işte türkiye de daha iyisi varsa söyle
-
iyi bir albüm çıkacağini sanmam. dumanın son albümü fena fiyaskoydu çünki..
-
eski resim alen davulda oldugu zaman. şimdi alen gitti duman benim için bitti =)
-
eski resim alen davulda oldugu zaman. şimdi alen gitti duman benim için bitti =)
-
ilk albüm zamanlar... bizim 18 li yaşlar... vay bee. bronx'da önde durcaz die duman konserinde saat 6 da kapıda beklemiştik. ( evt malmışız ama o zmnlar o bile önemliydi )
ikinci albümlerini taksime dağıtım yapıldıktan 15 dakika sonra satın almıştım...
velvelev yapamadılar ilk albüm gibisini. hayatı yaşa, köprü altı, oje, bebek, istanbul, gibi parçalar yapamadılar bi daha...
sonrası, yalan oldular...