Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica Guns N' Roses'ı İstiyor

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica Guns N' Roses'ı İstiyor
  • girayacar • 22 Ocak 2009 00:00 • #636822
    bu sefer sahne önu alınır işte...kredi falan ceker gideriz bu konsere....
  • quencHx • 22 Ocak 2009 00:00 • #636823
    Guns n'roses kabul ederse ne zaman olucak bu turne acaba bilen varmı ?
  • cointreau • 22 Ocak 2009 00:00 • #636824
    Axl kabul etmez bana göre. Morali bozuk adamın..
  • quencHx • 22 Ocak 2009 00:00 • #636825
    Axl kabul etmez bana göre. Morali bozuk adamın..
    22 Ocak 2009 Perşembe | Yazan: cointreau

nedenki :S
  • zerdust28 • 22 Ocak 2009 00:00 • #636826
    bence bu bir yarış...axl ın kötü durumundan faydalanmak istiyor...
  • cointreau • 22 Ocak 2009 00:00 • #636827
    Albüm satışlarından haberin yok sanırım..

Axl böyle ezik bir duruma düşmek istemez. Metallica, GnR'in adını kullanmak istiyor. Ama gurur denen de bir şey var.

Şimdi diyeceksiniz Metallica neden böyle bir şey yapmak istesin ki ? Cevabı şudur. Çünkü GnR gelmiş geçmiş en iyi hardrock gruplarından biridir ve şu anki durumu oldukça kötüdür..
  • quencHx • 22 Ocak 2009 00:00 • #636828

Axl böyle ezik bir duruma düşmek istemez. Metallica, GnR'in adını kullanmak istiyor. Ama gurur denen de bir şey var.

Şimdi diyeceksiniz Metallica neden böyle bir şey yapmak istesin ki ? Cevabı şudur. Çünkü GnR gelmiş geçmiş en iyi hardrock gruplarından biridir ve şu anki durumu oldukça kötüdür..

malesef durumu gerçekten kötü..Albümü çok geç çıkarmasından dolayı olabilirmi ki ya da kadro meselesinden dolayımı böyle kötü oldu..
  • karayansima • 22 Ocak 2009 00:00 • #636829

Duyduğum en saçma yaklaşımlardan biri. Neden ezik durumu düşsünki? Eğer Axl Rose biraz akıllık gösterirse bu işten karlı çıkacağı kesin. Dünyada her konseri dolan Iron Maiden ile birlikte tek metal grubu Metallica (Düşünün her konser 50-60bin civarında insana söylenen stadyum konserleri).
    Bugun ihtibariyle Guns N' Roses grubunun pek eski popüleritesi kalmadı. Metallica ise son albümü ile bu sezonun en çok aranan performans gruplarından birisi olacak.
    Ayrıca 1992 yılında iki grup ABD ve Kanadayı kapsayan bir turne daha düzenlemişlerdi.
    Şu andaki durumda Metallica tek basına bile turneye çıksa her konserinin dolacağı kesin. Guns N' Roses ise bir kaç festivalde ana grup olmaktan baska bu seneyi pek parlak geçireceğini sanmıyorum. En iyi dönemlerindeki kadrosundan sadece Axl Rose kalmış Guns N' Roses eğer gerçekten böyle bir teklif alırsa haline şükretsin.
  • cointreau • 22 Ocak 2009 00:00 • #636830
    Sana göre saçma gelebilir ama GnR'yi ve Axl'ı yeteri kadar tanıdığımı düşünüyorum. Bu adam öyle düşünmez. Kendi albümü başarısız olmuş. Metallica'nın altına mı sığınacak ?

Yanlı yaklaşımlar bunlar. Gayet objektif olarak ve GnR ve Metallica ile büyümüş biri olarak ben bunları düşünüyorum. Ha sanmayın Metallica'ya b.k attığımı. Metallica piyasayı iyi biliyor ne yaparsa nasıl kazançlı çıkacağını vs..
  • cointreau • 22 Ocak 2009 00:00 • #636831
    Evet eskiden iki grup yardım turnelerine katılmıştır. O zaman ki GnR en az Metallica kadar tozunu atardı ortalığın en hassas nokta orası..

Axl içinde bulunduğu ve hayranlarını yitirdiği şu psikolojide böyle düşünecektir. Bu adam ne kadar iyi şarkı söylerse söylesin, yazarsa yazsın. Tam anlamıyla profesyonel gibi davranamaz çünkü. Kaç konseri yarıda bıraktığını söylememe gerek yok sanırım..