-
kurban iidir yaw :) umarım, fırsatını bulursam diyeyim, gideceğim
-
30 ytl mi !!!! Oha be tamam kurbanı severim de 30 ytl de verilmez ama...
-
yuhh diyorum.Metallica biletleri 50ytl judas ın ki hemen hemen o kadar :D kurban 30 ytl ye ne yapıyo böyle...
-
İyi alıştılar... Uzun süre ortada olma bir konser ver pahalısından zaten millet özledi. Sonra 1-2 ay yine gözükme para bitiince bir konser daha ver.. Ohh iyi valla:)
-
30 cok abartı olmuş bencede
-
evet abartı olmuş
-
ya valla 30 YTL ' ye ben laf edemiycem çünkü mekan kiraları çok fazla. yani mekan mı kurbanı çıkarıyor yoksa kurban mı mekanı kiraladı bilmiyorum. lakin pahalı sonuçta .
kurban o gün yanında çalışanlara falan 1 kaat verse total, mekana 3 kaat verse, 4000 TL çıkıyor
4000/30 = 133 kişi ancak giderleri karşılıyor. 70 kişide biletsiz girse zaten 200 kişi doldu.
mekan zaten kaç kişilik ... üstüne üstlük daha kurbanın elemanları para almadı . hadi onlarada 500 er kalması istense, 80-90 kişide onlar için,
alın işte minimum 300 kişi gelsin ki kurtarsınlar geceyi. o yüzden çokta kızamıyorum bu 30 tl olayına... ama pahalımı ... evet pahalı.
-
aşağıdaki yorum yapan arkadaşlar.(anakinsky hariç) ;
İnşallah günün birinde albüm yaparsınız.. inşallah daha ucuza konser verirsiniz sizler..
-
aradaşlar siz napıyorsunuz yaa yukarıda =)=)=)ne oluyor dedim?hiçbir zaman mekanı grup kiralamaz böyle bar konserlerinde de istisnalar dışında çok para düşünülerek yapılan işler değildir ya çok az kalır ya maliyetine yapılır hatta çoğu mekan reklam olarak görüyor ama studio live olduğu için az para kalır...ayrıca grup bu tür olaylar girmez mesele 5000 ytl dir ücreti,çıkmadan hesaplarına yatırılır onlarda kşam çıkarlar bu kadar yani=)
-
metallica yı barda çıkar bakim 200 kişilk senden ne istiyorlar 50000 kişilik stad değil bar