-
Faith No More bu sene zevkime uygun baba bir grup ihtiyacımı karşılayacak süper bir haber oldu. Yoksa bu seneyi bay geçecektim. Zaten yaklaşık 1 ay öncesinden haberlerini alıyorduk gelecekler diye, kesinleşmesi süper oldu.
Alt gruplar mı?
Olmasa da olur...
-
alt grup the climb olmalıydı..yani imkan olsa en ideal; grup the climb
-
110 ne alaka onu çözemedim, kurban ve nekropsi uygun ; son eklenen revolters zaten henüz çok genç ama alkış toplayan bir grup. ama the climb her ne olursa olsun tek başına götürürdü. tek kafama takılan 110'u dinlememek için saat kaçta gelmem gerektiği.
-
buna da gidemiycem ve bu da fena koycak..
-
Alt grup olmasa da olur dediydim amma ilanlarda Nekropsi yazıyor. Nekropsi'ye saygımız sonsuz. Bu güzel bir haber...
-
İlk kez canlı dinleyeceğiz.. Hadi bakalım.. Aldık biletimizi bekliyoruz..
-
Afiş değişmiş alt gruplardan 110 kaldırılırken, Revolters 12 Ağustos'taki Londra konseri nedeniyle ön performans kadrosundan ayrılmış organizatörlerin açıklamasına göre. Tek alt grup bile fazla gelirken hiç olmazsa 2'ye düşmesi güzel olmuş.
-
2009'un tartışmasız en iyi konseriydi. 90'larda gelselerdi ne olurdu muamma ama gelen 3000 kişiye unutulmayacak bir konser yaşattılar orası kesin.
-
tek kelime! mükemmel ne diyebilirim ki . gidenler bu lafın anlamını iyi bilirler.