-
türkiye bu alanda güzel şeyler kazanmaya başladı teşekkür ediyorum
-
Kesınlıkle öyle ve QrisS gibi kişilerde destekledikce daha daha iyi olucagız.........
-
Tanınmamış vasat adamların böyle bir kurumun seminerinde ne işi var kaç para yediriyorlar bu işler için kimbilir Koskoca SAE nin adını küçük düşürüyorsunuz bu konuda yetkili kişilerle yurt dışındaki bağlantıları ile görüşücem.Bilgisiz cahil insanları kandırmanın ne demek olduğunu göstericem...
-
Türkiye'de müzik piyasasına dair 2 kelam edebilecek bilgi sahibi olup da,İskender Paydaş ismini duymamış olmak sadece ve sadece cehalettir...Özenmekten kırıldığınız elin gavurunun gitarını kim akortlamış,sahnesinin tozunu kim almış,amfisini kim taşımış ezber yapacağınıza dönün bir bakın reel piyasada kimler var...
-
İskender Paydaş'ı tanımayan insan şimdiye kadar pek görmedim ben. "Tanınmamış", "vasat".. Şaşırtıcı bir yorummuş..
-
bu haberlere neden twitter, facebook vs linkleri eklemiyosun bekçi? oralarda paylaşılırsa ne güzel olur di mi?
-
Bu seminere katıldım. Çok doyurucu bilgiler aldım. Buradan İskender Paydaş'a ve organizasyondaki herkese çok teşekkür ederim. Umarım bu tür eğitimler böylesi değerli müzik adamlarıyla devam eder.