-
vokal melodine, hafif peltekliğine, en az oniki r kullanarak bitirdiğin r li kelimelerin yarattığı nüansa, girişteki klavye melodine kurban hayko baba.. beklediğim kadar iyi değildi parça ama kesinlikle içine alıyor yapılan iş insanı, sarıyor, donatıyor.. albümde daha farklı işler bekliyorum. bu arada bu tarz olayım mikrofon ayaklığı tasarlayayım amfilerim davullarım hep benden olsun çabası ayrıca kutlanası birşey herkes uğraşmaz, destekliyoruz, takipçiniz hayko cepkin. (niye direk hayko cepkinle konuşurcasına yazdığımı bilmiyorum) :))
-
gitarcı kardeş solo gitar metodu edinmiş galibaa:D:D:P:))
-
gitar solosu düşünülmemiş, vasat bir solo
-
youtube yasağı kalktı mı ?
-
Davullar çok kalitesiz yazılmış..İlk dinlemede 2 tane büyük hata farkettim.Keşke biraz daha dinlenseymiş albüm çıkmadan.
-
Ortaya çok farklı bi müzik konmaya çalışılmış ama olmamış.Ya davul altyapısı olarak neden elektro davul seçilyor kardeşim çıldırıyorum yaa.Hayko Cepkin dinleyeni olarak üzülerek olmamış diyorum.Umarım albümdeki diğer parçalar dinlenebilir HAYKO kalitesindedir.
-
sarkı hos meleodisi de gayet güzel.baterist arkadas roland elektro bateri kullanmıs 8.500 milyarlık bi bateri iyi kalitede ses vericegini düşündüm.gerçektende hos.zilleri crash,chine degilde sürekli ride ile yürüyerek arada twinle süsleyerek yapılmıs.Akustik davulla çalınsa daha hos olabilirdi sanırım.Gitar soloları biraz daha çalısılmalı diye düşünüyorum.hayko sarkının hakkını vermis.
-
daha önce dinlediğim daha değişik bir sound takdir edilesi bir parça ve klip.. devamını bekliyoruz.. tekrar tebrikler...
-
Harika bir parça ama akustik davul kullanısaydı çok daha iyi olurdu roland ne kadar en iyi elektronik davullardan da olsa akustiğin yerini hiç bir zaman ne konserlerde ne kayıtlarda tutamaz.Ellerine sağlık diyorum Hayko ve ekibinin.
-
çok komik olmuş hehe