-
unirock'tan gayrı yalan...
-
blacktooth yeter zaten aga ... 2008 metallıca konserıne gıdemedık bu seferde gıdemıcez gıbı gorunuyo fıyatlar cok ucuk zaten metallica megadeth ve slayer ıcın gıderım dıgerlerı bana gore fasa fıso 1 kacı harıc :D
-
Kartal Yuvası'nda "hacı" olmak.
-
hocam 4.katagöriye neler giriyo ?
-
çok sağlam çoşulma potansiyeli var. stadyum konseri olması da cabası.
-
Alice In Chains dinlenir sadece. Geri kalanlarda büyük ses kirliliği olacağına eminim...
-
yok böyle bi kadro.. bidaha bu topluluğu bir arada bulamayabilirim. çok süper olucak!
-
blacktooth yeter zaten aga ... 2008 metallıca konserıne gıdemedık bu seferde gıdemıcez gıbı gorunuyo fıyatlar cok ucuk zaten metallica megadeth ve slayer ıcın gıderım dıgerlerı bana gore fasa fıso 1 kacı harıc :D
bilek tut olmasaydı napardık bilmiyorum.. milletin k..ndan dilinizi eksik etmeyin her daim.
-
abi fiyatlar çok uçuk yhaa..gerçi gelenler de boru değil ki bi daha bir arada b.. görürüz yani..:D
ama ne sürprizler olur..dave ile metallica arasında kerry ile megadeth arasında diyaloglar olcağını düşünüyorum...rammstein olmasaydı iyiydi zaten sevmyodum son pussy klibinden sonra gözmden baya düştüler..ha bu arada rammstein konserinde sahne önünden bilet almayın nolur nolmaz size de dalarlar sonra :D:D
Gidersem de en çok metallica ve megadeth için giderim...ah bi de iron veya judas gelseydi evimi barkımı satar yine giderdim :D:DD
-
Heralde Türkiye' de gerçekleşecek en baba festival. Daha iyisi Pink Floyd, Led Zeppelin ve Deep Purple ın aynı sahnede olması olabilirdi. Kaçarsa eksik ölünür...