Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

performans müziği

  • dogmanstar • 16 Nisan 2012 07:27 • #640788
    Merhaba, adım Fırat Demir.

    Kısaca bir biyografi vermem gerekirse :)

    Şairim, yazarım, yazıyla uğraşıyorum. Bir+Bir, Milliyet, Milliyet Sanat, Taraf, Vatan ve başka dergilerde, mesela edebiyat ve sanat odaklı dergilerde, çalışmalarım, eleştirilerim, yazılarım yer alıyor birkaç yıldır.

    Geçen ay ilk şiir kitabımı çıkardım. Bu ay ikinci baskısı gerçekleşti.

    Müzikle bir dinleyici olarak yakından ilgiliyim.

    Galerilerde, performans mekanlarında gerçekleştirmek istediğim bir proje var. Klavye çalabilen ve sythn seslere hakim biriyle bir tür birliğe girip şiir-performans-konser arası etkinlikler tasarlıyorum. Mekan ve basın konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Bir dahi de aramıyorum. Sadece tutkulu biri olsun yeter.

    Pet Shop Boys, Goldfrapp, Depeche Mode, David Bowie, Soft Cell ya da mesela, ne bileyim, Hayko Cepkin'in ilk albümü gibi karanlık bir müzik arıyorum. Laurie Anderson'ın işleri gibi mesela. Böylelikle hem arkada müzik dönerken, hem de performatif şiir okumaları gerçekleşecek. Müzisyenlerle de desteklenebilecek bir proje olacak. Tek aradığım karanlık sythn sesleri seven biri yanımda olsun yeter. Büyücül ve karanlık bir melodiler arıyorum. Çalışmalarımızı adım adım geliştirmemize kim engel olabilir hem?

    Belki bana yardım edecek birileri çıkacaktır,

    sevgiyle,
    fırat demir
    [email protected]