Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sql P.a Müzik Yarışması Başlıyor.

  • galatasarayitm • 13 Haziran 2014 16:34 • #641188
    Galatasaray İTM'nin geleneksel olarak düzenlediği SQL P.A MİKS 2014 yarışması başlıyorrr?

    Her yıl, Galatasaray ITM, burs yarışmasıyla özel yeteneklere okuma, çevre edinme, sektöre bilinçli girme imkanı veriyor.Bu yıl Sg proder ve Atempo çözüm ortaklığı ile kapsamını genişleten SQL, Konser ses sistemlerini seri kullanarak miks yapabime yeteneğini konu alan yarışmanın birbirinden değerli ödülleri olacak.

    Konser sistemlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yöntemleri ile ilgili eğitimlerini tamamlayan katılımcılar , 7 Temmuz? 14 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

    Yarışmada Gökhan TÜRKMEN ?nin canlı kanal kayıtları eşliğinde , eğitimini aldıkları dünya standartlarındaki konser sistemlerini en kısa zamanda ve en etkili şekilde canlı miks?leyerek çok aşamalı bu yarışmada hünerlerini sergileyecekler.

    Jüri üyeleri yarışmacıların miks?lerini değerlendirirken Tonal Doğruluk , Stereo İmaj ve Sahneleme , Balans ve Yaratıcılıkları değerlendirecektir.
    Sürpriz şovlarıyla büyük bir kapanış partisiyle sonlandırılacak eğitim ve üretim dolu bu haftada katılımcıları ve misafirlerini eğlenceli ve eğitici bir süreç bekliyor

    katılmak için yapmanız gerekenler ise şöyle;

    Yarışma takvimi

    4 Temmuz son başvuru

    7 Temmuz seviye tespit sınavı (3 katagori var Eğitimli,Alaylı,amatör)

    7-8-9-10 Temmuz tarihlerinde Galatasaray İTM' de ücretsiz eğitimler

    10 Temmuz duyum sınavı

    11-12- Temmuz final yarışmacıları finale hazırlık
    (duyum sınavında başarılı olan adaylar içindir)

    14 Temmuz Final Zorlu Center drama sahnesi

    Ayrıntılı bilgiye 0 212 244 0 333 - 0555 456 7 003 numaralı telefonlardan ulaşabilir veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz..