-
Forumların bu bölümüne gruplar, müzisyenler, müzik türleri hakkında tartışmak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz.
Bol bilgi bol paylaşım sizinle olsun...:)
-
bas groovelari calisma cd sinde cat walk groove ile karsilastim..tanimlamaya calisirsam..8 olcu kadar tek gamda dogrusal inisler ve cikislar, notalar tam veya yarim istikrarli. Tek duze gozukuyor ama 16 liklar veya ghostlarla zenginlesiyor..Benim istegim ozellikle bu tarz caz yapan adamlari dinlemek. Sorunum ise bu konuda kulturum pek yok ama bi kac isabetsiz atis yaptim ve herkesin ilk aklina gelenler benim de geldi ki Miles ve Ellington...Bilen eden...
-
baba ii guzel de sen bu mesaji garaja hos geldiniz threadinin altina koyarsan kim okuyacak bu edebi saheseri ? :)
-
en eski mesajı tespit ediverdim
işte bu sanduğımız kadarıyla en eski mesaj olmaktadır şimdi gençlik günlerimiz aklımıza gelsin ve topluca ağlayalım
-
abi garaj son zamanda sapıttı bence sen böyle değilde garajdan nefret edenlere adım gibi yazın
-
1 bayan olarak özgürce buralarda gezinemez olduk..küfürler..sapıklar..farklı nicklerle aynı hakaretleri yapanlar(triton83 gibi)..ve bilimum iğrençlikler...birilerinin buna son demesi lazım!!:)
-
Sonnn heeyyyt Kara Murat geldi. Geyige sarmadan bu aniyi koruyalim.
-
gokcen odediğine çağre bulunursa oda garajda istenmez örnek olarak==karete
-
tek isimlere takmıyorsan biraz phil collins'i ya da genesis 'i dinle..yavaş yavaş hoşuna gider..
biraz gariplik var burda ya..bahsedilmiş zaten:)
-
Hoşbulduk
Yalnız bekçi senin bu mesajın bile 200 küsür kere okunuyo. Benim adam kesme yazım bile 1000 kere okundu. popülerlik konusunda yerlerdesin :)