ben tanıtıma gitmedim ama albumu dinlemiştim..çok progresive olmuşlar dinlerken moralim bozuldu,teybi kapamak zorunda kaldım..bu kadar mı iyi çalınır yahu..
yeni albümü hala dinleyemedim çok merak ediyorum, ama türlü yerlerden gelen önerilere bakılırsa, images and wordsun onune gececege benzer bu album. Take the time derim ilk once ben bilmem siz en cokahangi sarkilari begeniyorsunuz.
Sorunlu herifler bu adamlar yaa.. ulan hadi calistin yillarca yaptin teknik yaptin hiz lap lup..Sonra bole muzigi nasil yapiyorsun..
Sorunlu basci hakkinda bisehir efsanesi duymustum. METROPOLIS PART 1: THE MIRACLE AND THE SLEEPER deki bass solo!! adamin konserler oncesi parmak isitmek icin yaptigi egzersizmis digerleri begenmisler bunu parcada kullanalim die..ole cikmis o solo.
A change of season dinnerim..kesmezse ytsejam(Majesty)dinnerim yine olmadi aynisinin ytsejam piyano surumunu dinner (bence bi indireye deger..piyanonun diger enstrumanlar uzerindeki mutlak zaferi!) sonna sorunlu bu herifler der gecerim o kadar...