-
Ya bu adamların kendi sitelerinde 14 Temmuz Pazar günü burada olacaklarına dair hiçbir belirti yok.. Yine gelemezlerse falan çok üzülcem.. Ama gelirler heralde yavaş yavaş..
-
Ne kadar güzellerdi ama niye Cake'in alt grubu olarak çıktılar anlamadım gitti.. Disco Down kapanışı çok tatlıydı.. Eskilerden en güzellerini çaldılar zaten neredeyse.. Ama keşke biraz daha sürseydi diyorum :(
-
Anlamayacak hiç birşey yok. Popüler şeyler illa kötü olacak diye birşey de yok. Cake sahnedeki duruşuyla, iletişimi, sempatisi, kalabalığa bakışıyla Shed7'dan daha önde olduğunu net bir şekilde kanıtladı. Müzikle ilgili herhangi bir yorum yapmıyorum bile. Cozurtunun arasında bildiğin partisyonları seçmeye çalışmak müzik dinlemek değil bence. Önce acaba ses düzeninden mi diye düşündüm ama doğru dürüst bir yere deplase olduktan ve Cake çıktıktan sonra böyle bir şüphem de kalmadı. Shed 7 beklediğimi veremedi hiç kusura bakmasın kimse. Festival organizasyonu gayet güzel bir program yapmış ellerine sağlık. Mor ve Ötesi biraz gereksiz birşey tabi ama, bu tamamen kişisel bi fikir. Ben o tarzı pek sevemiyorum.
-
Ne cozurtusundan bahsediyosun anlamadım, ben bi ara cd'den çalıyolar galiba diye düşünmeye başlamıştım. Evet aslında normal kayıtlarındakinden 'bir kuple' daha fazla distortion vardı belki ama cozurtulu diildi bence. Cozurtu kelimesi anlamını Muse'da tanımlamıştı zaten :)
Cake de iyiydi ama dediğin gibi kişisel tercih işte. Geçen senenin beklentisi de eklenince gayet doyurucu oldu benim için.
Ha bi de sempati falan diyosun da, olmaz o. Bunlar ingiliz delikanlısı. Ne sempatisi? Çok dolaşma biçerim seni diye şarkı söyleyen adamdan sempati mi bekliyosun heheh
-
Anlayışsız insanlar toplaşmış buraya :)
Hemen açıklıyayım canım: Sempati dediğim şey seyirciyle iletişim! Bi kağıda türkçe iki kelime yazmakla olmuyo bu iş. Delikanlıysan hiç uğraşmıycan bile. Açıkhava'da muhattap olmama örneklerini görüyoruz bu günlerde. Festivaldeki Calexico konseri de buna örnekti.
Bahsi geçen distortion bana biraz cozurtu geldi. Yani mecbur muyum ben biraz gaz vericek millete diye, bası davulu kapatan geyiklerle kulaklarımı meşgul etmeye. Cozur da cozur. Sonra millet bunlardan öğreniyo, stüdyoda kulak kalmıyo. Dikkat ederseniz kulak hassas konudur. Zarar gelirse hayatı söner adamın...
-
Sinirlendirme beni
Gece vakti
-
Kişisel tercih diyosunuz hala konuşuyosunuz.. Cake için gelenlere Shed Seven, Shed Seven sevenlere de Cake daha az anlamlı gelmiştir muhtemelen.. Ayrıca hakkaten ne cozurtusundan bahsediyorsun wogoncum? Gayet de temiz çaldılar.. En azından bildiğim tüm şarkıların aynısını dinledim nerdeyse..
Üzmeyin birbirinizi böyle konular için.. "Mor ve Ötesi" ve suyun 2 milyon olması gibi 2 saçma olay üzerine kafa yoralım biraz da isterseniz..
-
çoluk çocukla uğraştırmayın beni. Gayet net bi şekilde Cake ayılığı pazar gecesine damgasını vurmuştur. Polemiğe girmeyelim.
-
Polemiğe girecek birşey yok.. Söylediğiniz külliyen yalandır.. Bu konu da burada kapanır.. :)
-
Yaw sevgili kardesim, şimdi konuşturmayın beni. Basci nerde duruyodu, davulda kac tom vardi gibi sorularıma cevap verebilir misiniz ikiniz de. Hayır! Neden dersen; arkaya gidip yaydırdınız. Tamam bişey demiyorum. Olabilir, insan illa iyi olanı sevecek diye bişey yok. Ama en azından dogru yorumlar yapabilmek icin her alternatifi gozden gecirmek lazim, dimi. Rasyonel olan budur yani. Çoluk çocuk nasıl düşünür bilemem yani :)