Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tuborg sponsorluğu

• selinera • 18 Temmuz 2002 10:53 • #430979
    Shed Seven&CAKE konserinde konser dışında kafa yorulması ve anlatılması gereken de bir olay vardı.
    Biliyorsunuz Tuborg'un hazırladığı bir organizasyondu bu. Ancak Tuborg tüm maddi kaynaklarını tüketmiş olacak buraya sponsorluk verirken, çünkü Tuborg biralar 3 Milyon ve küçük şişe sular da 2 Milyondu. Sanıyorum bu işten bayağı para kazandı ve geceyi kasasını yeniden doldurarak kapattı.
    Bilete bi dolu para verip orada da kazıklanmak cidden çok kötü bir duyguydu. Ama bizi ikinci bir skandal daha bekliyordu... Konser alanında hapistik. Evet, hem de tam anlamıyla. Arabadan bir şey mi almanız gerekiyor 30 milyon daha ödeyip yeni biletle giriyorsunuz.
    Tam anlamıyla rezaletti, rezalet. Tuborg kaş yapayım derken göz çıkardı bence. Tam bu markaya yeni yeni ısındırmaya başlarken, Efes hegemonyasını kırmada iyi bir yol katetmişken olmadı, hem de hiç olmadı.
  • Nes • 18 Temmuz 2002 11:05 • #430980
    Ayrıca bahsi geçen 3 milyonluk biraların iyimser bir deyimle "ılık" olması gibi bir problem de vardı.. Bira ve su dışında tek içecek alternatifi de kolaydı (tabi o da "ılık").. Yani tam bir mecbur bırakma durumu söz konusuydu..
    Tuborg yetkililerinin dışarıya çıkışa izin vermememe gerekçeleri de ayrı bir mevzu zaten. Ben dışarı çıkacakmışım da biletimi başkasına vercekmişim o gircekmiş. Ben salağım ya kendim girmemeyi göze alarak böyle bir şey yapacağım. Arada "6 kişi çıkıp 10 kişi giriyo" falan gibi bişiler de dediler ama ben anlayamadım tabi. Açık açık "hayır kardeşim 3 milyon verip buradaki ılık biraları içmek zorundasın ki bizim satış rakamlarımız elle tutulur bir noktaya gelsin.." diyebilirlerdi mesela.. Ya da biletler acaba dışarı çıktığımız anda bölünerek çoğalıyordu da biz mi farkında değildik??
  • karakule • 19 Temmuz 2002 16:41 • #430984
    Burası Türkiye kardeşim. Burda neden sorulmaz..Eyvallah deyip geçeceksin uzatmayacaksın..kan çekerler adamdan soona bi de haksız çıkarsın..kimi zaman dayak bile yenir ama tadı pek lezzetli değildir.Saygılar..
  • GaRaJ Bekçisi • 20 Temmuz 2002 00:44 • #430988
    Gayet doğrusun karakule. Pek alakası yok ama şöyle bir örnekle açıklamak isterim ki. Oylarımız ziyan olmasın diye seçtiğimiz partinin kendisi ziyan oldu, hesap sormamız gereken adam da kendinden geçmiş. Hiç rahatsız etmemek lazım.
  • hesil • 13 Şubat 2006 12:37 • #493956
    daha eski mesajlar nerde???
  • nazmiyyeaah • 13 Şubat 2006 13:17 • #493958
    yuh!

seni garajın arkeologu ilan ediyorum.
  • hesil • 13 Şubat 2006 13:55 • #493959
    aynen:D

yakında fahri prof da olursam hiç şaşırmayın:D:D
  • TheCanMeButThe • 14 Şubat 2006 19:52 • #493987
    farketmez durum değişmiş değil
    tuborg aynı haltı barışarock ta da yapıyor
    hesapta özgürlük festivali ya barışarock ...
    geriden
  • nefretimsin • 14 Şubat 2006 21:52 • #493991
    HÖNK?! abi naaptın sen cidden yaa:))
  • hesil • 15 Şubat 2006 09:51 • #494003
    zuzauauza:D napayım eskilere yer wermek lazımm... foruma dönün siz:D
    tuborg sponsorluğu esas konu;)