Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ankaralılar için üzüldüm doğrusu

• GaRaJ Bekçisi • 10 Kasım 2002 13:13 • #431065
    Ctesi günü eğlencelik bi gezi için ankaraya gelmiş bulunuyorum. Gece de ayağımızın tozuyla methini sürekli duyduğumuz Manhattan'a gidelim dedik. Önceki akşam yaşadığımız Dreeam Theater ziyafetinden sonra pek doyumluk bişey beklemiyodum ama grup gerçeken iyiydi. Çok kötü olan ve insanı üzense mekanın rezaletiydi.

Hemen açıklayayım: Hani bi aralar Teoman Bar Fly'da (yanlış yazmış olabilirim af buyurun) çıkardı da çişin geldiği için üzülürdün ya ordan bile beter bi kalabalık vardı içerde. Soruşturup öğrendiğime göre de (bekçiye bak be... nasıl araştırmış) bu tip müzik dinlenebilecek başka bi yer yokmuş Ankara'da (yanılıyorsam düzeltiniz).

Bence girişimci ticaret insanlarının bu boşlukları değerlendirmesi gerek. O kadar adam o daracık yere tıkılıp balık istifini kabulleniyorsa, hem de 12.5 milyon ödeme pahasına arz talep dengesinde bi yolunda gitmezlik vardır diye düşünüyorum.

Manhattan'ın dün akşam sahnesini fazlasıyla dolduran "Fender Blenders"ın hakkını içtenikle teslim ederek Ankara'da yaşasaydım geceleri çıkmamayı tercih edeceğimi belirtmek isterim.
  • Nem • 10 Kasım 2002 19:17 • #431066
    Yaptın gene numaranı Bekçi efendi :)

Ankara'da canlı müzik olan yerler vardır da sen bulamamışsındır. Mesela bi sürü barın olduğu, pasaja benzer bi bina vardı, rush efendiyle birlikte gitmiştik bikaç sene önce.. Pilli Bebek çalıyodu birinde hatta, sonra treni kaçırıyodum falan filan.. Var yani ama bir bilene sormalı..

Bu arada Dream Theater konseri ile ilgili bekçisel yorumlarını da bekliyoruz..

Son olarak da aylavyu portnoooy aylavyu portnooooy!!
  • GaRaJ Bekçisi • 21 Kasım 2002 00:38 • #431069
    Sevgili karpat şahini... provokasyonlara oyuncak olmayacak bir bekçisi olduğu için GaRaJ şanslı bir müessesedir. Bilenlerin mekanı, bilinmezlikler içinde kaybolmama yol açtı o ctesi gecesi. Etraftaki seferi dinleyicilere yol vermek için sen de orada olsaydın, durumu anlardın. Ama Prusya - Karpat olağan seferini yaparken kartallarla kapıştığın için sanırım gelemedin. Olsun... İkame ettik varlığını "deve" gibi adamlar boldu etrafta ne de olsa...:)
  • sdqantaris • 7 Temmuz 2005 12:26 • #476841
    BEKÇİ ESKİDEN YAZIYORMUŞ... o_O

Aaa! İlk defa Bekçi'nin yazdığı bu tip bir yazı gördüm. :) 191. sayfadan çekip çıkarttım. Hem nostalji hem de ilginç. :)
  • Metal milita • 7 Temmuz 2005 12:55 • #476848

bence karpat şahini bekçinin yakın bir arkadaşııı bu arada beçinin yazdığı tarih 2002 yi gösteriyo fosilleşmiş yanii:)))))
  • Affedilmeyen • 7 Temmuz 2005 12:59 • #476850

bekçi küçükken benim gibi yazıyormuş
    iş var bu çocukda geçmişine dönerse gelecek vad ediyor bence :)
  • bigbooots • 7 Temmuz 2005 15:54 • #476875
    sevgili bekçi lütfen karalama ankara'nın adını.. ankara'da canlı müzik dinleyecek mekan çok hatta türkiye'nin sayılı mekanları burda!! ankara rock müzik konusunda bence istanbulla yarışabilecek düzeyde..
    bi dahaki gelişinde bi garage'a, bi gölgeye, bi barakaya uğra!! barfly da güzeldi ama orası da kapandı.. yapma gözünü seviyim bekçi böyle şeyler!!