-
dave mustaine solo albüm çıkarcaını duymuşunuzdur belki. sizce metallica gibi tamamen promosyon amaçlı bi albüm mü olcak yoksa metal e dewam mı?
-
wallah dave her zaman kalitesin, belirler ,gösterir.metallicada öledir.load ilk cıktığındada böle diyenler coktu 'sıçtılar....'ama bakın sonrakilere son derece küzel şarkılar çıktı.bence daha erken sonraki albümü bekliyom.ama yinede angeri secmediğimi söylemeden geçemem neyse.metallica metallicadır büyüktür iyidir...
-
yani abicim ne diyim ki iki mesajda da sölemek istediklerimi anlatmışın. alnından öpmek lazm walla kutlarm
-
grungy abi bu sen misin ?
şimdi öncelikle metallica ya bok atıldığı için konuya ordan başlıyorum :)
metallica canının istediği müziği yapıyor ve kimseye bir şey açıklamak zorunda diil..isterlerse hip hop yaparlar size ne ?
ayrıca load ve sonrası albümlerde gayet mükemmel albümler..devamlı bok atılır ama içinedeki şarkılara herkes hasta olur nasıl birşey bunu ben anlamıyorum
dave mustaine risk ve sonrası sıçış dönemini atlatmak ve kendini tekrar musikiye adapte edebilmek için böyle birşey yapıyor herhalde..ya da james ten daha iyi olduğunu kanıtlamak için..eğer james te solo albüm yaparsa hiç şaşırmayın :)
-
nası olcak acaba? genelde solo albümler fiyaskoyla sonuçlanıyo ama.....
-
Bruce Dickinson'un solo albümleri nasıl sence Metaligirl?:)
-
bruce istisna ama :)
harbi genelde solo albümler sıçar batırır..bi ozzy bi dayo (dejenere türkçe hatası verdi:)) bi de bruce var benim bildiğim milyonlarca satan..
ama bence içlerinde en başarılısı bruce dickinson
-
Evet öyle ne yazık ki...