-
bence artık bu coverlar sıktı.nie ısıtıp ısıtıp getiriyorlar önümüze.tabiii güzel diil demiyorum ama abartıldı hemde çok.biraz daha özgünlük,kişisellik,cart,curt,olmalı dimi ama?
-
her türden kastettim bar piyasası klip piyasası ...ne tür olduğu bilinmez müziklerden bıktım.ayrıca rock gibi bir tarzı yok anadolu yok alman türk diye ayırmak katliam gibi bişey.lavuk leventte kafa sallayana ne denebilirki.sana katılıyorum.saygılar:)
-
yine de herseyin bası saalık :)
evet ya öyle cidden..
-
tabi yav...dün gece izmir de bir deprem oldu ki sorma...
-
bana mı söylüyorsun..yusuf yusuf yani :((
-
bıktım bu depremlerden yaa. hala salliyo yaaa.
-
bıktım bu depremlerden yaa. hala salliyo yaaa.
-
ya elbette cover,adam gibi gruplar için güzel bi olay.eger kaliteli bi grupsa cevirdikleri müzigi tamamen kendi tarzlarında sölüyolar.yani eski orjinal halinden daha farklı ve güzel oluyo.
ama bu cover ları kullanan o kadar mal grup ver ki,hem içine ediyolar hemde yeter artık birazda kendiniz sarkı yapın dedirtiyolar.
sadece rock alanı için degil,pop zavallılarıda sürekli eski sarkıları aynı biçimde söleyip içine etmiyolarmı.
bu arada miami sen izmirdemisin way torpagım benim,orada 8.3 büyüklügünde deprem olacagmıs sakın eve girme.allahın bizi yani GAVUR İZMİRİMİZİ carpacagı eninde sonunda belli :) bigün mutlaka olacak.