Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

JOKER STUDYOSUNDA REZALET

  • HENDRIX • 12 Aralık 2003 10:52 • #431277
    Slm arkadaşlar dün gece grubumuzun başına gelen bir olayıanlatmak istiyorum herkes ders alsın hatt o studyoya gitmesin diyorum bir dinleyin......

    Dün 22-24 arası studyomus vardı joker in salak aletleri yüsünden 45 dakka miktofon ile ugrastık....ve de hepimiz sabah 8 akşam 8 çalışan adamlarıs yane programlarımızı buna göre yapıyoruz neyse 45 dakka geçtikten sonra madem geldik çalalım dedik salak suluk çaldık...studyo sonu para vermeye indigimizde dedik ki biz bu kadar çaldık bunu ödeyeceğiz adam buna itiraz etti yok efendim ilk başta söyleyecektiniz ozman sisden hiç para almasdım YALAN!!!!!
    tahmini olarak ilk başta böle bişi söleseydik bise diyeceği kelime oooooo ozman benim studyom duruyo parasını verin yne gene müsisyeni bir şekilde mikmek kafaya konulmuş benden size tavsiye...JOKER i sonuna kadar kınıyorum ve gidenelrde olursa uyaarıyorum gitmeyim sakınn eğer gidersenizde bu durumlarda yapılması gereken ilk baştan sölemekmiş bence gene paranızı alackalar ama neyse...benden dost tavsiyesi.......konu hakkında konusabiliriz....
  • jokerstore • 18 Aralık 2003 03:48 • #431285
    Arkadaşlar konular bu düzeyde mi tartışılmalı?

    Bahsettiğiniz mekan sonuçta bir hizmet müessesesidir ve rekabet kuralları çerçevesinde belli bir yatırım öngörerek pazarda en iyi olmayı amaçlar. Bu proseste bir takım sorunlar oluşur ve çözülür. Ancak şu unutulmamalı ki bahsedilen mekandaki herkes emeğin ve alın terinin kutsallığına inanır ve müşterilerinden de benzer bir refleksiyon bekler.

    Hangi şart altında olursa olsun kullanılan ifadeleri gereksiz derecede argo buluyorum. Ve herkesi biraz daha düzeyli tartışamaya davet ediyorum. Bu tür ortamlarda fütursuzca küfür etmek kanaatimce "esprililik" yerine "düzeysizliğin" ifadesidir.

    Özellikle emeğin (hem müzisyen, hem de stüdyo açısından) söz konusu olduğu bu tip bir konuda kullanılan jargonda daha dikkatli olmak gerekir.

    Grungy rumuzlu kişiden de ödeme alınamdıysa o hakkı kendisine BİZ verdiğimiz içindir, herhalde kişinin mekanında ürününün zorla alınmasına "gasp" dendiğini herkes bilir.

    Saygılarımla!
    Suat Aktar

    PS: Bu konuyla ilgili tarafımdan yapılmış olan DAHA TEKNİK açıklamayı okumak isteyenler lütfen Garaj.org'un Jokerstore'la ilgili bölümüne bakabilrler.