Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bu insanlar neden böyle, üstelik müzikle uğraşıyorlar?

• drummist • 12 Ocak 2004 18:00 • #431311
    bir hafta kadar önce garaj'ın ilan panosuna verdiğim ilana bir cevap geldi. yazdığım ilan daha önce de yazdığım ilanların tam anlamıyla hedefine ulaşmaması(kesinlikle insanlardan kaynaklanan sorunlar) nedeniyle biraz sitemvari bir ilandı. isteyen girip okuyabilir başlığı "adam arıyoruz".
    saolsun birkaç kişi cevap vermiş. içlerinden biri bahsedeceğim cevap.
    adamcağız dalga geçer bir cevap yazmış. soora alternatif çaldığımızı söylediğim halde cevap yazmış. çaldığı tarz ne dersiniz? özgün ve türkü çalıyormuş. be abicim sen ne cevap yazarsın, hadi yazdın neyine dalga geçersin, yani bide dalga geçio. resmen bi tarafları kaşınmış. nie bu adamcıklar böyle? müzikle uğraşan insanın ruhu bunları kaldırır mı? ne war bu insanların suyunda böyle?
    adama üşenmeyip cevap yazdım üstelik dalga geçmesine rağmen yazdığım mesajda rencide edicek hiçbirşey yoktu, sadece kazın aklını başına devşirmesi için bir kaç soru sordum. müzikle ilgili, yani işin ne kadar derin olduğunu kavratabilmek açısından.
    adamcığın yazdığı cevap tam bir ezik cevabı üstelik hakaret dolu. ne denir bu işe şimdi? siz müzikseverlere sorarım nedir bu adamcığın derdi?
    incilerden biri "yaaaawwwwwwşşşşşşaaaaaaakkk". aha ağlamayayım da ne yapayım, bana "adam ol da ondan soora adam ara" yazmış. ulan ne bilirsin sen ne anlarsın kızlara hava atmak için gitar ööörenmişin gelmiş hava atıyon. hicazı, bluesi sorunca da bööle apışıp kalırsın işte. daha ne diiim.
    hüküm sizin!!!
  • bitliturist • 21 Ocak 2004 23:59 • #431337
    ben de sana hayret ettim ya bu tur ınsanlar olmasa hayat cekılmez olr. yanı tum ınsanların terbıyelı efendı oldugunu dusunsene ne kadar kotu. veya herkes rock muzık dınlıyo. offf felaket olurdu hah sana hayret ettım cunku ne var kı bunda adam senle olesıne tas... gecmıs senın de bı aglamadıgın kalmıs ona ıstedıgını vereceksın kı rahatlasın.
  • johnmyung • 24 Ocak 2004 10:54 • #431346
    sen nie bu kadar uzun yazmakla uğraşıyosun onalr için.bende bunu anlamadım...
  • drummist • 4 Şubat 2005 00:48 • #449524
    la sizde saygı maygı kalmamış. ne bu yaaa. istediğini ver imiş. nesiniz siz?
  • Nofx • 4 Şubat 2005 03:32 • #449538
    arkadaş amacına ulaşmış bakıyorum burnundan soluyosun...
  • gizem_cobain • 4 Şubat 2005 14:30 • #449554
    öhööööö harbiden herif seni kızdırmayı başarmış hea bi de topic açmışsın şimdi zevkten 4 köşe olmuştur(bence boşver uğraşmana değmez dicem ama uğraşmışsın) hehehe alay konusu olmayalım arkadaşlar...
  • gizem_cobain • 4 Şubat 2005 14:30 • #449555
    öhööööö harbiden herif seni kızdırmayı başarmış hea bi de topic açmışsın şimdi zevkten 4 köşe olmuştur(bence boşver uğraşmana değmez dicem ama uğraşmışsın) hehehe alay konusu olmayalım arkadaşlar...
  • gizem_cobain • 4 Şubat 2005 14:32 • #449556
    öhööööö harbiden herif seni kızdırmayı başarmış hea bi de topic açmışsın şimdi zevkten 4 köşe olmuştur(bence boşver uğraşmana değmez dicem ama uğraşmışsın) hehehe alay konusu olmamak için böyle mahluklarla muhattap olmamaya dikkat etmek gerek..salla gitsin boşver..