-
Blues
Blues çalan tüm gitaristler bana göre en iyilerdir...çünkü blues çalması kolay olmasına rağmen (içine girince kolay mı değil mi anlarsın) hissetmesi en zor müzik türlerinden birisidir...jazz çalan bir çok baba müzisyen de (caz kitabı'nda yazıyor hatta) blues'u hissedemeyen hiçbir cazcının gerçek bir müzisyen olamıyacağını savunur...ama ille de isimse...her zaman JIMI HENDRIX!
Blues is easy to play, but hard to feel.....
-
CHARLES SCHULDİNER
-
Arkadaşlar Joe Satriani'yi hiç dinlediniz mi bilmiyorum ama joe satriani'nin bi albumunu almanızı öneririm(G3-Joe Satriani,Eric Johnson,Steve Voi şiddetle tavsiye edilir).Sorunun cevabını bulmuş olacaksınız.
-
John Petrucci
Jimi Hendrix
Brian MAY
-
Petrucci
Malmsteen
Jason Becker
Satriani
...
-
satriani yi unutmuşum
-
darkagram dışında kimse yerli yazmamış. Yapmayın kardeşler ya. Türkiye'de de iyi gitaristler var. Birazda onlardan yazın. Nedir bu yabancı hayranlığı. Yavuz Çetin öldüğünde ülkemin gazetelerinden biri Türkiye'nin Kurt Cobain'i öldü diye başlık atmış. Kimdir bu Kurt Cobain ya? Neden aynı kefeye koyarlar anlamıyorum...
-
sana en az 10 tane isim veririm öyle, hepsinide al dinle, vinnie moore, david gilmour(p. floyd), chris olivia(savatage), Doğan Canku abimiz, Al Dİ Meola(egyptian danza adlı şarkısınıı öneririm), al pitrelli, dave mustaine, steve harris, ferdi baba, ayhan aşan ...:)
-
Joe Satriani ve öğrencisi Kirk Hammett
John Petrucci
-
YNGWIE MALMSTEEN, STEVE VAI, ERIC JOHNSON ÜÇLÜSÜ ÇOK İYİ ÖZELLİKLE G3'te