-
sllm arkadaşlar pink floydla iglili ne derdiniz warsa yazın işte hem sizde benm gibi hayvancıl derecede pink floyd sewiyorsanz burda bazı konularda birbirimizi aydınlatabilirz işte yazın bişiler
-
pulse konseri gitar hayatimi en cok etkileyen olaylardan biridir, o sound yok mu hastasiyim o soundun bir strattan alinabilecek en guzel soundtur heralde..
-
strat ın "şak şuk" unun yani patlamasının en güzel duyulduğu grup bence de... Ve tabii ilk grup!
-
slm...merak ettigim eger ilgileniyorsan...artık bu adamların album yapıp yapmayacaklari?
-
albüm yapacaklarını zannetmiyorum çünkü adamların hepsi nerdeyse tamamen müzikten (profösyonel anlamda) elini ayağını çektiler we bu yaştan soora da album sıkıntısına girmezler ama belki the wall gibi diğer diğer albumlerde tekrar düzenlenip piyasa çıkabilir..
-
Pulse dehset bir hadisedir ama Gilmour amcam strattan her zaman her yerde ayni tonlari cikartan bir adamdir. ton konser ve albumlerde aynidir. O kirmizi cillop stratin aktif EMG manyetik kullanmasi da manyak efekt zincirinde sinyalin kaybolmaması icindir.
David Gilmour in Concert'da tek basina Shine on you crazy diamond calmistir kendisi.
Ayrıca grup tam kadro gecen sene sonunda olen Pink Floyd Menejeri Steve O`Rourke anisina beraber calmislar.
http://www.pinkfloyd-co.com/pfco_news.html
-
Arkadaşlar az önce forumda dibe kadar dalıp 29 şubat 2004'te açtığım bu konuyu bulup çıkarttım sebebi de hem o zamn sitede üye sayısının azlığından dolayı konuya da az ilgi gelmesi hem de müjdeli bir haber.
Aslında bu haber pek de yeni sayılmaz 2 hafta oldu nerdeyse ortaya çıkalı ama uzun zamandır foruma girmediğim için birileri duyurmuştur sanıyordum fakat kimse duyurmayınca ben bir söyliyeyim dedim:
PİNK FLOYD ROGER WATERS DA DAHİL LİVE 8 YARDIM KONSERLERİ İÇİN TEKRAR BİR ARAYA GELİYOR!!!
Ayrı ayrı üyelerden solo albüm dedikoduları aldığımız efsanevi grup yeniden biraraya geliyormuş. Bu fırsatı kaçırmayın ne yapıp edip izleyin onları bir daha şansınız olmaz çünkü...
Ayrıca Pink Floyd ile ilgili düşüncelerinizi sorularınızı ve haberlerinizi buraya yazabilirsiniz...
-
hööhhh!!!
babam1n bana kücükken zorla dinnettii bugunumun temellerini at11m efsanevi grupp!!
-
Daha önceki bir topic açmıştım live8 ile ilgili. ama neyse. buraya yazıyım bari; çalacakları şarkılar belli oldu:
breathe
comfortably numb
wish you were here
-
evet bende bugün gazetede okudum o haberi dünyanın %85i o konseri izlicekmiş öyle diolardı