-
kadinlarin objelestirilmesinde(!) onemli rol oynuyo, aptal kari once 17 yasinda silikon taktirip sonra kendini masum bakire olarak satmaya calisti ama sucu bu hatuna atmamak lazim, buyuk ihtimallen bunun menajerleri falan sucludur.
-
Ben şuna takıldım:
pop kültür içerisindeki aptallardan biri....
marlyn monroe yüzünden zamanında aptal sarışın kavramı oluşmuştu. bu hatun da takipçilerinden birisi sadece. Ne yani arkadaşlar, hatun sizden benden zengin, muhtemelen birçoğumuzun kız arkadaşından fiziksel olarak daha çekici eeee... dünyadaki erkeklerin tamamının pipilerini kaldırabilmek için zeki olmaya ya da Türkiye'nin haritadaki yerini bilmeye de gerek yok... olay menajer falan da değil, hatun belirli bir kültüre hitap ediyor...aynen doro isimli bir dönem hepimizin aşık olduğu 1.54 lük süper rockçı ablam gibi.
Heh.... soru şurda:
pop kültürü için Doro Pesch modelinin, içine edilmemiş dönemlerden kalan rock kültürünü benimsemiş olanlar için Britney Spears modelinden ne farkı var?
Bir soru daha:
Benim şahsi olarak favori vokalistlerimden biri olan efsane insan Ozzy nin verdiği demece bak:
"Evet kötü bir çocukluk geçirdim, bunun sonucunda Ozzy oldum. Daha kötüsü de olabilirdi....Mesela Sting de olabilirdim.."
Peki bunun ne farkı var?
86'lı bir kardeşim var. Geçenlerde yolda gördüğü zamane metalcilerden bir çift için aynen şu yorumu yaptı ve koparttı beni: "marjinal olacam diye maymun olmak bu olsa gerek"
Bence bu tartışmanın tamamı kıskançlıktan öte birşey değil... İnsan olarak suçu ve topu başkasına atmayı çok severiz... Britney Spears da bir ikon sadece... Önce kendimiz arkadaşlar, önce kendi içimizdeki kültürün ne kadar yozlaşmış olduğuna bakalım, bunu kabullenip nasıl çözeceğimizi düşünelim.... Sonra Britney ile ilgilenebiliriz bence...
-
yaw hocam ben neden britney'i kiskanayim ki ben sarki soyleyerek para kazanmiyom yani ama eger burada bunlari yazarak zaman kaybediyoruz demek istiyosan ona katilirim yani bunlari yazsak da yazmasak da bu hatun benim yilda kazanabilecegimin 10-20 bin katini kazanir mi?kazanir. Ama bende bosa harcanacak vakit, garajda da doldurulacak hard disk var o zaman problem yok demektir.
-
ben onu bunu bilmem bu hatun beni azdırıyo aldıı para yada sölediği şarkı çükümde bile diil...
-
eh nick en azından dürüstsün :))
-
Kendisi hangi kıtada yaşayomuş?
-
britney sen bizim herşeyizsiiin
scream vocalin kraliçesi her zaman kalbimisdesin
-
justinden sonra sapitti britney. hatta kazaadan bi search edip baktiginizda madonnayla opu$tugu sahne $ovunda justin'i gosterior, justin trib direk kafayi sallayarak ;''demek oyle hmm, ben sana gosteririm.'' dermi$cesine. ama toxic klibinin ba$arisinada diycegim yoktur yani. klas. ama dedigim gibi justinden sonra boyle oldu bu kizcagizimiz. TR'ninde yerini bilmemesi cok normal bizim mankenlerimiz Atatürk'ün dogum yilini bile bilmiyor. ilk once kendi bokumuzu temizliyelimde di$ariya sonra bok atariz. saygilar.
-
yaziklar olsun beeee
britney spearsin ne ISI VAR ROCK FORUMUNDA..
iiiiiiiiiiinanmiyorummmmmmmmmmmmmm
-
Femme_Esin
Burası Müzik forumu Rock Forumu değil ki...
As yu now bacı du as
yu now bacı taksik