-
Demir Demirkan yeni albüm çıkardı bildiğiniz üzere.şahsen kendisini Pentagram dan beri takip ederim ve gitardan zerre anlamasamda tekniği beni baya etkiliyor.Her neyse albümü dinleyen,klibi izleyen,Demir Demirkan'ı seven,sevmeyen(Ben severim mesela) buraya bir iki şey yazabilir.Ben kendisini tebrik etmek isterdim walla ama biraz daha medyadan uzak kalsaydı...
-
yeni albümü süper hakkaten :D biraz geç olmuş ama...
-
demir demirkan zaten türk piyasasındaki en sağlam yorumcu ve besteci...onun sayesinde(kısmen)eurovizyon 1.liğimiz oldu...ehehehe adam yapıyo ya onun yaptığı her albüm başarılıdır.pentagramdan ayrılmasıda çok iyi oldu solo olarak piyasa yapması daha güzel.
-
Bana göre demir demirkan para için ilk pentegramı sonra ruhunu sattı..Kral tvlerde takılıyo..Ama müziğine bir yorum yapmıyacam..
-
Türkiye de tiyatronun haluk bilginer i varsa gitarin da demir demirkan i vardir.(Yavuz Abi miz öldü)
-
Yeni albümü çikti derken gelibolu film müziklerinden bahsediyorsunuz herhalde.
-
müzikal bilgisi ve kalitesi tart1s1lmaz.
ben bu kral tv muhabetine k1l oluyorum abi yapmay1n ya
-
adam türkiyenin en iyi gitaristlerinden biri.bundan önceki albümleri de iyiydi!gerçi bir önceki albümü fazla dinleyince sıkıyodu ama olsun.
yine iyi işler yaptığından eminim.ama sanırım bu yeni albüm olayı gelibolunun film müzikleri olsa gerek!
şuna değinmeden de geçemeyeceğim.kendisini severim ama bir okadarda pentagram ayrıldığından beri uyuzum adama.piyasa oldu çıktı.bir de adam çukurova üni.ne konsere gelmişti yanında 10tane korumayla geziyodu!ne bu ya!bir şeyi kalkıklık olsa gerek!aman neyse iyi mi?iyi işte.fazla lafa gerek yok!
-
haberim yoktu wvalla way anasını herif albüm çıkarmış!!nese en kısa zamanda edinmek lazım...ben severim kendilerini,hemde çok..pentagramdan ayrılmasına da çok üzülmüştüm vakti zamanında.duygu dolu ve yetenekli bi insan kendisi gerçekten..
-
haberim yoktu wvalla way anasını herif albüm çıkarmış!!nese en kısa zamanda edinmek lazım...ben severim kendilerini,hemde çok..pentagramdan ayrılmasına da çok üzülmüştüm vakti zamanında.duygu dolu ve yetenekli bi insan kendisi gerçekten..