-
Yüzyıllardır insanoğlunun cevaplayamadığı bu soru günlerdir kafamı kurcalıyo.Guitar World,Guitar Player gibi uzman dergiler bile bu soru karşısında çaresiz kalmış ve net bir yanıt bulamamıştır.Zaten kanka olan bu iki efsanevi metabolizmaya hanginiz daha iyi diye sorduklarında zakk "Ben slash in içindeki gizli şeytanım"" slash ise "ben zakk ın içinde ki duygusal meleğim " cevabını vererek kafaları allak bullak etmiştir.Sizce hangisi daha iyi ?
-
Fark eder mi? :)
biri ozzy + black label society de öbürü de guns da yeteri kadar kulağımızı fethetmediler mi?
-
Zakk gibi görünüyor.
Ama bana kalırsa Jon Petrucci kraldır, Kirk Hammett efsanedir...
Tarzları biraz farklı ama nerden geldi bu adamlar aklıma şimdi :-))
-
slash (bence)
-
slash:D de yüzyıllardır falan,adamın yaşı kaç ehuehuehue:P:P
-
Valla bildiğim kadarıyla Slash Zakk'in kendisinden 4 kat daha hızlı olduğunu söylemişti.Ayrıca Zakk müzikal açıdan daha bilgili ama bu bi kıstas değil zira bana Slash daha çok hitab etiyor
-
Zakk ya.. Yani Slash kendini Velvet Revolver'da çok geliştirdi ama hala bi çok soloya girişi aynı, 1. ve 2. pozisyon..
-
Abi her gitaristin bi tarzı vardır,Slashın girişleri aynı demek çok anlamsızca,Zakk de kalın mi yi tremolo yapıp duruyo ona bakarsan.Böyle yorum yapmak sağlıklı değil.Sadece Slashın çaldıkları daha çok hoşuma gidiyo o kadar
-
böyle saçma sorular önceden de varmış :)
-
slash gibi duygulu solo atan varmı ya