Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cradle of filth

• flecheiro • 27 Mayıs 2004 17:29 • #432546
    ...arkadaşlar ne derece doğru bilmiyorum ama cradle of filth in ağustosun sonlarında istanbulda konser vericeğini duydum........gelseler dehşet olur ya....bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bişiler yazın abi harbi merak ediyorum geliyomu cidden bu herifler:)
  • wogon • 27 Mayıs 2004 17:42 • #432548
    Grubun resmi sitesinde İstanbul'la ilgili bir konser haberi gözükmüyor.

cradle of filth
  • baranthalas • 27 Mayıs 2004 18:59 • #432551
    gitmem lan ben o manyakların konserine..bakire giren orospu çıkar onların konserinde
  • JackSparrow • 27 Mayıs 2004 23:20 • #432559
    Way anam way...

Adamlar zaten hadi bugün albüm yapalım diye stüdyoya girip kaydediyolar bişiler. Millette alıyo dinliyo way be deyip gaza geliyo.
    Ortaçağ Ortaçağ anasını satiyim grunge nin dediği gibi koysunlar ortaçağa sıçarlar korkudan.
    Özgürlüğü ona buna laf atmak olduğunu sanıyolar ama kendilerinin laf attıkları kadar bi halt ettikleri yok. Ama adam çığırıyor diye hala metalin kralı gibi yorumlanıyolar.

Hadi Manowar gibi felan olsalar nese dicem ama bi halt yok müziklerinde.

Bunlar müzikçi değil büzükçü bea...
  • flecheiro • 28 Mayıs 2004 09:01 • #432563
    Way anam way...

albümleri gayet iyi...klip özürlüler biraz da piyasalar ama....yinede bence albümleri harbi harbi iyi.....
  • IntoXicateD • 30 Mayıs 2004 18:06 • #432618
    cradle of filth bişeye benzemiyor. para verseler gitmem o konsere. black metalmiş. ama alakaları yok.