-
bi radyoda dj elemanın biri bu yaz da ülkemizi ziyaret edecek olan Bon Jovi şimdi sırada gibilerinden bi şeyler söyledi , bilgisi olan var mı??
-
Gelirse eğer konser fiyatını sana hemen söyleyeyim 50 milyon ve katları :)
-
gelse 100 milyon bile veririm.. "we hate pop icons fuck you bon jovi" pankartı açmak için :)
-
ya aslında bon jovi nin rock müziğe büyük katkıları olduğuna inanıyorum... özellikle seksenlerde yaptığı müzikle (pop metal gibisinden bişeyler) soft rock dinleyicisinin kulağımı daha sert müziğe aşina edip metale geçişlerini sağlamıştır... ayrıca jon bon jovi nin hemen hemen tam bir rocker yaşamı sürmesi hoşuma gidiyor...
NOT: Ben Bon Jovi dinlemiyorum :))
-
bon jovi iğrenç bir müzik yapıyo ! yakışıklı olduğu için o kadar albüm satti..aynı boyband mantığı ile ticari başarıya ulaştı..gayet salak bir topluluk..
-
Bon Jovi iyidir
-
Bon Jovi bence iyiden de öte cidden çok kalite bi gruptur (her grupta olduğu gibi arada onlarda da kötü şarkılar olabilir). Ve Bon Jovi'ye bok atan arkadaşlarımızın eminim ki hepsinin yaşı 20'nin altındadır.. Kaldı ki ben bu güne kadar Bon Jovi kötüdür falan diyip Duman'a tapan insanlarda gördüm! Valla yorum sizin ama önce bi dinleyin bakalım Bon Jovi neler yapmış bu güne kadar..
Bu arada olayıda saptırmayalım olayın özünde bence bu haber kolpa! İlk başta Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde konser falan olucak dediler ama zannetmem. Hee olursada Ankara falan dinlemem, özellikle Richie babayı görmeye giderim :)
-
duman dan da nefret ederim bon jovi dende..gereksiz gruplardır bunlar..olsada olur olmasada tarzı gruplardır..kız kaldırmak için kurulan gruplardır..bon jovi ne yapmıştı müzik için ? müziğe neler katmıştır ?? sadece 100-200 tane özenti tikky kız katmıştır rock müziin içersine..zaten onlarda bon jovi nin taşakları büzüşünce elini ayağını çekmiştir müzikten..
-
hepsi palavra... 'çok büyük konser yapıcaz' dediler, şubat ayında bikaç dergide gördüm, onlar da 'MAYISTA KESSİN BURDALAR' falan diyolardı.. ee?? mayıs geçmedi mi??
-
Dragonchaser'a katılıyorum bok atanların hepsi 20'nin altındadır. Bon Jovi'nin müzik adına hiç birşey yapmadığını savunanlar müziğin ne olduğunu bilmiyor demektir.Bon Jovi GERÇEK MÜZİK yapıyor. Duman'ı bırak Linkin Park a tapanlar gördüm Bon Jovi'ye küfredip. Peki Linkin Park müziğe ne katmıştır ???? Ben size söyliiyim : GÜRÜLTÜ !!!!
P.S. alp kalkıp burda sana ana - avrat küfür etmek istemiyorum ama hak ediyorsun...!!!!!