-
ya bence türkiye çapında değerlendirirsek çok iyi!!! hem düşünceleri çok gusel! en azından teoman salağı gibi karı kız peşinde değiller!!! sözler de güzel iyiler bence:)
-
ya niye hep türkiye çapında düşünüyoruz ki işi..niye hep bir sınır koyuyoruz...eh biz türkiyeliyiz, anca elimizden bu kadarı gelir..bi etiyopyalı bile adını dünyaya duyurabiliyor..türkiyeli adam niye kendini sınıra koysun...yapan yapıyor..mor ve ötesi de dahil bence kim müzik yapıyorsa bu işi ciddiye almalı...öyle (resmen sadece albüm yapmış olayım diye)basit,artık bayatlamış şarkılar yazmak yerine oturup üzerine adam gibi düşünmeleri lazım...jimi hendrix birkaç senede toplasan 3-4 albüm yaptı ama üzerinden 35 yıl geçmesine rağmen insanlar hala dinliyor...sizce kim 35 sene sonra gidip mor ve ötesi ya da kurban albümü satın alır???birşeylerin iyi olmasını bekliyorsak önce kendimizi değiştirmeliyiz...yoksa bu hep sınırlar içerisinde kalır.....
-
hayır ben öyle demek istemedim..... ben yurt dışına açılmalarını çok isterim!!! şunu da söyleyim evimde hem kurban hem de mor ve ötesi cd si var..... en iyiler arasına koymuşum....ben sadece türkiyede öyle bozuk gruplar insanlar var ki şaşırdım.... ne yazıkki ülkemizde rock kültürü hiç gelişmemiş sadece popüler kültür hakim.... bizim gibi kaliteli müzik isteyen adamlara hiç şans tanınmıyor..... böyle bir grubun çıkabildiğine şaşırdım...helal olsun adamlara
-
vala kim ne derse desin umrumda değil albüm güzel mi? güzel ee neyi tartışıyosunuz? yurt içi dışı kimene size bişey demek istiyorum şimdi çıkan bütün albümlerin çoğu taklit sözlerle, sözlerin konularıyla ve kuruluşlarıyla, müziğiyle!!! bu albüm günümüze hem uygun hemde bi mazi içeriyor adamları ne kadar eleştirirseniz eleştirin işlerini çok iyi yapıyorlar yurt dışına açılmak isteseler zaten yaparlar........yurt dışına açılsalar nolacak ki?hiç bişey onlar ulaşmak istediği kitlelere zaten ulaşıyorlar yani onlara yetiyorsa size noluyo?
-
ya ben sadece bir parçasını dinledim süper,
eminim albümleride güzeldir kaliteli insanlar ve grup
HERKES BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL!!!
-
abi bir derdim var resmen dehşet... altıma zçtım korktum abi şarkıyı dinlerken..
albüm çok güzel... soundları giderek sertleşiyor bu da harika...
-
linkin parktannefret ederim
ama linkin parka basit diye kotu diyen birisi bu gruba iyi derse orda duralim bi 5.sn
bu arada basitlik kaliteyi gostermez bence mor ve otesinin gayet iyi sarkisi var o da sevda cicegi her ne kadar f.kizilokun bestesi olsa da iyi cover yapmislar
tabi onemli olan kendi bestesi
kendi bestelerinden de bir tek cambazin solosu melodik olarak guzel geldi bana
tabi zevkler tartisilmaz
-
daha iyileri var ama medyayı arkalarına aldıkları için biraz göz önündeler ama yinede iyiler
-
Bazı sözleri çok güzel olan şarkılar var ama
iğrenç gitar tonları
bencee "kötü besteler" rock tarihi için...
Yani hiç yaratıcı değil ne bi riff ne bişi akor!!!
Sıkıcı bence...
Sololar genelde vokalin nakaratta söylediği melodiyi çalıyor falan...
-
çıkar çıkmaz aldım tabii ki. Çok profesyonelce. Çalışan müzisyenlerden belli Feridun Düzağaç ve Şebnem Ferah!