Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en iyi erkek vokal kim???

• november_rain • 31 Ekim 2004 15:55 • #442621
    neee harun tekin mi!!! o adamın sesi binbir süzgeçten geçiyo da öyle yumuşak oluyo, canlı performansta çok kötü...
  • mor_ve _ötesi • 31 Ekim 2004 18:02 • #442632
    november_rain sözüm sana...Sen mvö'nin konserine kaç defa gittin?Turneye çiktiklarindaki konserlerinden falan en az birini dinledinmi?13 günde 11 konser vermelerine ramen 11. konserde sesinin nasil berrak,masum ve GÜZEL çiktigina sahit oldunmu?OLMADIGIN YAZDIGINDAN BELLi.Bilen konussun rica ediyorum!
    Ve benim yazdigima cevap vermen için AÇILMAMIS bu forum.Herkesin görüsü soruluyo.Harun Tekin hakkindaki görüsün degil,en iyi erkek vokal kim sence diye sorulmus sana!
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 20:28 • #442648
    Başlarım James'e

En iisi İsmail YK olum
    desem ne dersiniz acaba.
    Ne jamesi yaf dinleyin Slayer dan Black Magic'i görün scream atan adamı da bi düşünün. Bu arada Dickinson'a lafım yok. Bu arada Sinergy dinleyen varsa söölesin o vokal bi erkektenmi çıkıyo yoksa o bi kadın mı?Anlayamadım valla ne o ses ya.Neyse en iyi vokal 70'lerdeki Rooney James DİO bence adam o zamanlar kendini aşmış ya.Bu arada ben bu dejenere türkçeye...
  • MetalMessiah • 31 Ekim 2004 20:40 • #442653
    JOEY D E M A I O - MANOWAR - adamın ses 8 oktav... SEKIZ OKTAV!!!

BRUCE DICKINSON - IRON MAIDEN - en güçlü heavy metal ses

ROB HALFORD - JUDAS PRIEST - en iyi "yeaaaaaaa" diye bağıran adam

SEBASTIAN BACH - SKIDROW - (bu arada türkiyeye geliyo aralıkta) süper güçlü bir sesi var

RONNIE JAMES D I O - D I O - Karizma herif, en iyi metal vokallerden bir tanesi

DAVE MUSTAINE - MEGADETH - kendine özgü bir ses ve çok karizma "what do you think Im broke, huh??"

bütün bu manyak metalcilerin sesi çok iyi ama hepsinin değişik bir tarzı var.. hepsi iyi... ama başka kimse bunlarla yarışamaz
  • Darth Revan • 31 Ekim 2004 23:39 • #442678
    abi burda james hetfield,bruce dickinson konusulurken harun tekin mi demis biri allah belanı versin..
    bu mor ve ötesi özentilgi ne ya??
  • Queen_of_Metal • 8 Kasım 2004 13:12 • #443225
    metal messiah noktayı koymuş...baba vokaller..
  • SlayerForever • 16 Kasım 2004 14:26 • #443614
    DAVE GAHAN!!!!!!!
  • Karapranga • 16 Kasım 2004 17:37 • #443638
    Popçular ve metalin adını kirletenler dışarı!
    Şu heatfieldin sesini nasıl beenirsiniz bilmem bakın abi ozzy ye dio ya dickinsona abi adamlar harbi ses yaa tabi bi de jacksonu unutmamak lazım 7 oktav ses be abi james miş içki sigara uyuşturucu vb. kullanan ve komaya giren adamda ses mi kalır.
  • Eisengard • 16 Kasım 2004 23:11 • #443689
    freddy mercury(queen) ve matthew barlow(iced earth)
  • cc_baran • 16 Kasım 2004 23:15 • #443691
    dani filth ( dainel davey ) cradle of filth