-
Staind gittikçe daha çok ısınmaya başladığım bir grup. Özellikle MTV2 Unplugged konserinden sonra olan oldu sanırım. Aaron Lewis in muhtesem sesi de etkili bunda tabii. Etrafımdaki pek çok kişi eski tadı bulmadıklarını söyleseler de 14 Shades of Gray albümü bence yine cok samimi..staind iste.
Staind sever var mı benim gibi?
-
yaptıkları müzik iyi bence dinlerken bi başka oluyorsun.. bence epey iyi bi grup.Solistleri manyak..
-
Hem Pearl Jam 'in Black 'ini de ellerine yüzlerine bulaştırmadan coverlamışlardı ki vakt-i zamanında, takdir etmiştim.
Lewis'in sesine de tarzına da bitiyorum. Eh manyak da denebilir tabi...
-
hmm bunu bi yerlerden bulup dinlemek gerek
-
arat kazaada cok populer
-
valla staind son donemlerde cıkan en ıyı rock gruplarında bırı bence aaron levıs ın ınanılmaz bı buyusu var gercekden kalıtelı muzık yapıyolar ama ılk ıkı albumu daha sert dınlemeyen arkadaslar varsa o albumlerı tavsıye ederım
-
acı her yerde sattırır...
acıyı malzeme yapan para kazanır efsane olamaz..
arabesk rock diyorum geçiyorum...
-
Adam hayatını yazıyor, yaşadıklarından yola çıkıyor. Özellikle "aman üç beş acılı attırıveriyim şuraya da gelsin paralar" dediğini hiç zannetmiyorum. Ayrıca sözleri de bir yana koyarsak şarkıların alt yapıları da gayet sağlam.
İşin özü samimiyet.
-
var tabe olmas mı??=)
ben gecelerimi werdim ZOE JANE'e.......
ağlayaraktan...='(
-
out side ı dinlerken göz yaşlarımı tutamadığım şarkıyı çok da güsel seslendirler