Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

:) :( :D ŞaRKıLaR bize ne ANIMSATIYOR ???????

• zalion • 30 Haziran 2004 23:18 • #433991
    Hiç ,,, sevdiğiniz bi şarkı duyduğunuzda ilk dinlediğnizde ki ruh haline giriyor musunuz????

Mesela ben ne zaman Linkin Park ın son albümünü duysam aklıma hemen hazırlıkta çözmeye çalıştığım irenç WORKSHEET ler gelir.HEP, O ZAMAN DİNLERDİM ONLARI..

ya da M.V.Ö nin son albümünü dinlediğim de arkadaşlardan ayrılmamı hatırlarım. okulun son günlerin de beraber dinlemiştik....
  • chutluck • 1 Temmuz 2004 00:31 • #434002
    Tabii ki öyle. Ama şarkıyı sevmek de gerekmiyor. Ben de ne zaman No doubt (Don't Speak) ya da (ne alakaysa) Toni Braxton duysam aklıma ortaokul gelir. Hem de hep aynı sahne, ufacık radyoma kulağımı dayamışım, bu iki şarkıyı bekliyorum :)
    Bunun gibi daha yüzlerce örnek var aklımda.
  • XiPeToTeC • 1 Temmuz 2004 16:23 • #434023
    bende ne zaman amy lee nin sesini duysam eski seviglimi hatırlarım .cok benzıyodu ona yaw ..:(
  • Ktulu • 1 Temmuz 2004 16:56 • #434027
    Rüzgara karşı zıçmayı . . . . . .

Ben de ne zaman Cradle Of Filth - Midian albümünün Death Magick For Adepts parçasındaki soloyu dinlesem; Çanakkale'de NATO üssünün olduğu tepede rüzgara karşı büyük abdestimi yaptığım aklıma gelir. :)))))))

O sırada walkman'de onu dinliyodum da :))

Gerçekten, yalan diil yani...

Hatta zıçarken de o soloyo düşünürüm :P
  • divinemusic • 1 Temmuz 2004 16:59 • #434028
    Rüzgara karşı zıçmayı . . . . . .

İğrençsin olm sen :)
  • JackSparrow • 1 Temmuz 2004 17:25 • #434030
    Heyy gidi eski günler hey....

Ben ne zaman Metallica - One'ı duysam aklıma hep playstation umla Tomb Raider oynadığım günler gelir nedense hep bu şarkıyı dinlerken Tomb Raiser felan oynuyo olurdum :-)))

Bu arada Çanakkale hakkında aklında çok güzel bi anı kalmış Ktulu tebrikler yani... :-))
  • Ktulu • 1 Temmuz 2004 17:52 • #434039

Ben de Çanakkale'liyim ya çok anım var orda ...
  • love_rock • 1 Temmuz 2004 19:30 • #434047

yuh be... :))))))) karınıma ağrılar girdi yaa...
  • MeDuSa_62 • 2 Temmuz 2004 19:20 • #434116

beni de çanakkalede çok anım var:) mesela ne zaman animal instick i dinlesem babaannem aklıma gelir:)(babaannem çanakkalede) çok beğenmişti
  • __killingHAND_ • 6 Ağustos 2004 18:35 • #436209
    MEGADETH SHE WOLF U DİNLEDİĞİM ZAMAN (KARLI BİR GECEDE YARIMCADAN GELİYORDUM SAAT 11:30 FALANDI )HEP BU GÖRÜNTÜ AKLIMA GELİYOR