-
Pin-Up var tabiiki de; yerli malı türkün malı herkes onu kullanmalı
-
hakkaten güzel muhaahahahaahhaaaaaaa
-
alanzo malonzo kaadeşşim :))
senin bi M:F:Ö hayranı olduğun gözümden kaçmadı değil seni gidi seni :))) nickten anlamıcamı mı sanıyodun ha? yanıldın jonem mazhar alanson uda nası değiştirmiş vay baaa alanzo=alanson vay vay vay neysehhh ya konuyla ilgili bişi yazmak istemedimde çünkü gerizekalı ...MTV ve AVRİL... pehhh buna da cevap mı yasılır yafff?
-
GERÇEK bayan punk grupları veya bayanlar! avnil mavril yok! favoriniz hangisi?
patti ablamız ve bikini kill.. ama zaten yazılmış bunlar... ayrıca lillix_avril kardeşe soruyorum; sen beynini mtv'ye mi bağışladın? kulaklarını da yanında promosyon olarak verdin herhalde? punkla avril'i aynı cümle içinde kullananı rock tanrıları çarpar söylemedi deme. mtv'ye çıkmamış grupların daha Punk olduğuna şüphen olmasın. bence sen müzik dinlemeyi bırak ne bileyim barbie bebeklerle falan oyna.. üstelik eklemeden edemiycem ama avril punk diye tutturduktan sonra red hot chili peppers ve ozzy gibi adamların ismini profiline yazman çok sinirimi bozdu. çünkü bu adamlar kaliteli ve en azından neyin ne olduğunu bilen insanlar tarafından dinlenmeyi hak ediyorlar..
-
Patti Smith tabii ki!!:))!
birde Courtney Love iyiydi..
-
lillix_avril kendine gel..
Al benden de okadar. Avril verse alırım çok çıtır bana ufak gelir ama olsun. Fark buradan geliyor zaten. Pin-Up dinlenir Avril dikilir :). Bir aya kadar kayda girecez. Demoyu verdiğim biri kameralya çekilmiş görüntülerden bir derleme yapıp klibe çevirip mtvye yollasa, gömtv de beğenip yayınlasa o gün intihar ederim! Gömtv dediğimiz şey gerçek değil ablacım hayal dünyası bu matrix bu. Sen tv izleyeceksen aç national geographic ya da discovery channel'ı orada var birsürü avril labunya. Başlarında çobanlarıyla otluyorlar hem onlar daha punk :)
-
lirixs_avril gene mi sen
yaa yeter kuscam artık sen kasfamı buluyosun bizle?? avril punkın babasıysa metallicada hip hop un anası yaa biri sustursun şu veleti ben dayanamıyorujm artık yaaa( ya kusura bakma yavrucuğum biraz sert çıkıştım ama dayanamadım valla)... the distillers kittie courtney gibi isimler var zaten hepsini yazmışsınız yukarıda
-
Ulan hadi Avril i kıskandık neden Guns N Roses ı Deep Purple ı Van Halen'ı Europe'u Bon Jovi'yi Aerosmith'i Mr Big'i kıskanmıyoruz? Neden onları övüp duruyoruz?
SAÇMA SALAK KONUŞMAYIN! MANTIKLI OLUN!
-
pepperinacığım yani bana söölicek söz bırakmamışsın her zamanki gibi... ama lillix kardeşimizin çok üstüne gitmemek lazım büyük ihtimalle sadece ergenlik çağı ve hormonlarla falan ilgili ....yani umarım öyledir...
-
p1n up