Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir Şarkı Yapsanız...

• create • 1 Ağustos 2004 00:15 • #435693
    O gün neye sevinmiş-kızmış veya üzülmüşsem...
  • blackened69 • 1 Ağustos 2004 00:29 • #435699
    psikoloji üstüne yazardım... metallica unnamed feeling örnek olabilir... haa fade to black veya oen gibi şarkılar ne gibi duygular içeriyosa aynen yazardım mauagahaha ne kopyacıyım
  • gitist • 1 Ağustos 2004 01:12 • #435706
    al gitarını eline, vur tellerine.. dök içindekileride..
    en güzel parça bölye oluyo :) bir nevi doğaçlama..
    şunun için ya da bunun için yapayım dediğiniz zaman güzel şeyler çıkmıyo.. çıksada bozuluyo; yok orası olmamış, yok burası kasmış falan filan vs..
  • starboy • 1 Ağustos 2004 16:06 • #435751
    abi kusura bakma ama sen uçmuşsun be allah şifalar versin abi kusura baklma ama saçamalamışsın yani asla alınma benim fikrim
  • pesimist • 1 Ağustos 2004 16:17 • #435752
    düşünerek şarkımı yapılır yaw...
    dur ben şununla ilgili bi şarkı yapayim diyerek şarkı yaparsan zaten o eleştirdiğin şeyin ekmeğine yağ sürersin...
    ama müzikte eleştri olmalı...
    konu o ana bağlı
    ama şimdi bir şarkı yazsaydım sadece aşk olurdu..
    ama aşkım böceğim çeçeğim gibi geyik laflar olmazdı...
  • pesimist • 1 Ağustos 2004 16:19 • #435753
    :)
    sen komik birisin yaw
    asilik bu deil...
    dikkatli konuş..
    sonuçta benim sahip çıktığım ve saygı duyduğum bir kavrama senin böyle eleştirel yaklaşman ve hatta hakaretlerde bulunman çileden çıkmamı sağlamicak gibi deil...
  • syarar • 1 Ağustos 2004 17:18 • #435759
    Ben ÖLÜMÜ Yazardım çünkü insan bütün yaşamında onu bekler ve sonunda herkes ona kavuşur . Düşünsenize Gitarımla Ölüm diye Haykırdığımı Manyak bir şarkı olurdu...